Motul 800 2T Line Line Factory din Motor Oil - 1 Litru

100 Lei
Motul 800 2T Line Line Factory din Motor Oil - 1 Litru

Cu un lubrifiant potrivit, motorul dvs. va fi mai fiabil și va dura mai mult. Oricare ar fi condițiile de călărie, ajungeți la destinație în siguranță. Eliberează-ți mintea de preocupările tehnice, ai soluția perfectă pentru traficul orașului cu oprire. Descoperă cel mai bun mod de a face naveta zilnic și de a-ți îmbunătăți confortul la călărie cu Motul.
Lubrifiant de curse pentru motociclete 100% sintetice, dezvoltat pentru echipele din fabrică. 800 Lubrifiantul Factory Line profită de tehnologia ESTER Core® pentru a vă asigura puterea maximă a motorului fără a compromite fiabilitatea și uzura. Selectând esterii peste alte stocuri de bază sintetice de înaltă performanță și combinându-le cu un pachet inovativ de aditivi, Motul a creat o sinergie perfectă dedicată motorului.

Informații tehnice:
Aplicație: Racing - Factory Line
Tip motor: în doi timpi
Tip de vehicul: motocicletă / motocross, enduro
Calitate: 100% sintetic, ESTER Core
Vâscozitate: ungere mixtă
Aprobări OEM: depășește cererea API TC
Standarde internaționale:

Cu JASO (Japanese Automobile Standards Organization) M345, JASO și-a dezvoltat propriul standard pentru uleiurile de motoare în 2 timpi, care clasifică diferitele calități cu clasele FB, FC și FD - cu scopul de a îmbunătăți performanțele motorului în doi timpi uleiuri. JASO M345 evaluează calitatea uleiului de motor în conformitate cu următoarele patru criterii: lubrifiere, combustie scăzută de fum, curățenie a motorului, blocarea sistemului de evacuare. Uleiurile de motor Motul în 2 timpi respectă cele mai noi specificații JASO FD și FC. O excepție sunt uleiurile de curse 800 2T FL, care depășesc standardele existente. JASO M345 FD reprezintă cele mai înalte cerințe pentru un ulei de motor în doi timpi din JASO.
Producător: Motul Bidon: 1L
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 01 Mar 2024, 23:41
49
vizualizări