Ulei motor Total Quartz Ineo First 0W-30 1L

50 Lei
Ulei motor Total Quartz Ineo First 0W-30 1L

Aplicatii:
-TOTAL QUARTZ INEO FIRST 0W-30 este utilizat de PSA PEUGEOT CITROEN ca produs de prima umplere pentru motoarele, si este recomandat post vanzare pentru autoturismele PEUGEOT si CITROËN.
-Formularea uleiului favorizeaza reducerea emisiilor poluante ale motoarelor si asigura cea mai buna protectie impotriva uzurii si depunerilor. Sistemele post-combustie au o intretinere costisitoare, pentru ca sunt foarte sensibile la formularile specifice ale lubrifiantilor. Tehnologia “Low SAPS” de formulare a uleiurilor asigura protectia pe termen lung a componentelor (continut scazut de cenusa sulfat, fosfor si sulf).
-Folosirea acestui ulei de motor asigura economia de combustibil fara a fi necesara schimbare stilului de conducere. Este de asemenea potrivit pentru conditiile cele mai exigente de conducere (porniri-opriri dese, stilul de conducere sportiv, conditii de trafic urban si autostrada, etc)
-TOTAL QUARTZ INEO FIRST 0W30 este deosebit de bine adaptat pentru utilizare la motoarele de fabricatie recenta ale constructorului PSA, si in special la motoarele echipate cu e-HDI echipate cu sistem STOP & START, si la motoarele hibride care necesita uleiuri de motor de ultima generatie.

Avantaje Client:
- Reduce impactul asupra mediului: Economie de combustibil 3.33% certificat oficial de testul M111 FE si economie de combustibil de 4.2% certificat oficial de testul NEDC in coparatie cu un ulei din clasa de viscozitate 5W-40 ACEA A3/B4-08, testul oficial pentru reducerea emisiilor CO2. Garanteaza compatibilitatea cu nivelul de performanta al standardului impus de PEUGEOT si CITROËN pentru protejarea mediului.
- Protectia sistemelor de control al poluarii: Acest lubrifiant optimizeaza functionarea catalizatoarelor cu trei cai si a filtrelor de particule Diesel, si previne infundarea si depunerea impuritatilor in interiorul acestora. Reduce in special emisiile de particule, NOx, HC si CO.
- Protectia si curatirea motorului: Acest ulei ofera cea mai buna protectie a motorului impotriva uzurii si depunerilor, chiar de la pornirea acestuia.
- Siguranta la pornirea la rece: Clasa 0W-30, alturi de aditivii specifici faciliteaza pornirea la rece la temperaturi foarte scazuta (validarea testelor la -40°C)
- Intervale extinse de schimb: TOTAL QUARTZ INEO FIRST 0W30 isi pastreaza proprietatile in concordant cu recomandarile caietelor de service PEUGEOT si CITROËN.

RECOMANDARI PRIVIND UTILIZAREA
-Inainte de utilizarea produsului, consultati ghidul de intretinere (cartea tehnica) al vehiculului. Schimbul de ulei trebuie realizat conform recomandarilor producatorului.

Norme, Reglementari, Omologari: 
-ACEA C1 & C2 2010
-OMOLOGARILE CONSTRUCTORILOR
-PSA PEUGEOT CITROEN B71 2312
-M2C-934-B
-MOTORIZARI PE BENZINA &
-DIESEL SAE 0W-30
-TEHNOLOGIE DE SINTEZA
-FUEL ECONOMY & LOW SAPS

Compatibil cu:
Citroen C1, C2

Vâscozitate: 0W30 Producător: Total
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Piesă auto compatibilă cu:
Citroen C1
Citroen C2
Data actualizării anunțului: 02 Apr 2024, 05:25
21
vizualizări