Adaugă anunț
Acest anunț nu mai este valabil.
Datele de contact ale vânzătorului nu mai sunt vizibile.
Vezi anunturi similare mai jos.

Ulei Total Quartz 5W30 Ineo Ecs - 4 litri

131 Lei
Ulei Total Quartz 5W30 Ineo Ecs - 4 litri

Ulei motor 5W30 Low SAPS Fuel Economy, recomandat motoarelor echipate cu sisteme post combustie (**DPF). Uleiul de motor TOTAL QUARTZ INEO ECS 5W30 este special conceput pentru modele Peugeot si Citroen.

Fuel Economy Low Saps
SPECIFICATII ULEI 5W30 TOTAL QUARTZ INEO ECS

ACEA C2, A5/B5, PSA B71 2290. TOYOTA
AVANTAJE ULEI MOTOR TOTAL QUARTZ INEO ECS 5W30

Prelungeste durata de viata a filtrului de particule Diesel.
Economie de carburant.
Protejeaza mediul inconjurator.
Asigura curatirea optima a motorului.

BENEFICII ULEI MOTOR 5W30 TOTAL QUARTZ INEO ECS

Creste eficienta Filtrului de Particule Diesel si prelungeste durata proprie de exploatare, prin evitarea umplerii premature a acestuia (detine cu 50% mai putini compusi cu continut de metale decat un ulei obtinut prin tehnologie traditionala).
Economie de carburant: pana la 6% economie de carburant in faza de pornire, in medie 3,5% economie de carburant in ciclu mixt, in raport cu utilizarea unui ulei traditional ACEA (conform testelor efectuate pe autoturismul Citroen C4 1.6 HDi).
ECS - Sistemul de Control al Emisiilor" : reducerea emisiilor de bioxid de carbon (CO2) si a emisiilor poluante. Pe langa efectele benefice asupra functionarii eficiente a Filtrului de Particule Diesel, asigura scaderea emisiilor de bioxid de carbon prin reducerea consumului de carburant. Continutul scazut de fosfor imbunatateste fuctionarea catalizatorului, reduce depunerile la nivelul supapei de recirculare a gazelor de esapament (EGR), ceea ce conduce la un control mai bun al emisiilor NOx.
Datorita lubrifierii corespunzatoare la pornirea la rece si a actiunii aditivilor detergenti si dispersanti, asigura o stare remarcabila de curatire a motorului.
QUARTZ INEO ECS a fost conceput pentru a indeplini cele mai severe reglementari ale perioadelor de intretinere impuse de PSA.

"

Producator:Total QuartzCod:BIT3B-11427080
Vâscozitate: 5W30 Producător: Total Bidon: 4L
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Piesă auto compatibilă cu:
Citroen C2
Citroen C4
Data actualizării anunțului: 26 Feb 2020, 08:33
3
vizualizări