Ulei Transmisie Automata Castrol SAE20 TQF 1L CLASSIC

55 Lei


Cana Cafea Castrol Verde 53043



Descriere:
Castrol Classic TQF (SAE20) - lichid de transmisie automată pentru vehicule clasice. SAE20 specific fără frecare. Încorporează aditivi pentru a oferi rezistență la uzură, oxidare și coroziune. Poate fi folosit acolo unde este specificat „Castrolite” pentru cutia de viteze sau cutia de viteze primară. Poate fi folosit pentru furcile clasice față de motociclete.
Classic TQF este un fluid de transmisie automată special formulat din uleiuri minerale de înaltă calitate și încorporează diverși aditivi pentru a oferi rezistență la uzură, oxidare și coroziune. Produsul este vopsit în roșu pentru a-l distinge de uleiurile de carter în cazul în care apar scurgeri.

Classic TQF a fost special formulat pentru a îndeplini cerințele acum învechite specificații Ford pentru lichidul de transmisie automată (ATF) ESW-M2C-33G / -33F, așa cum este necesar pentru multe transmisii mai vechi utilizate în vehiculele clasice. Poate fi folosit și ca fluid hidraulic general sau fluid de servodirecție în cazul în care producătorul specifică utilizarea unui ATF. Nu trebuie utilizat acolo unde este necesar fluid de tip MERCON® sau DEXRON®.


Caracteristici:
-Produsul este nou


Cod: TQF 1L CLASSIC


Producator: Castrol
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 27 Mar 2024, 05:36
4
vizualizări