Starline Vaselina Universala 400G S ACST017

28 Lei


Starline Vaselina Universala 400G S ACST017



Descriere:
Această unsoare universală Starline de consistență semi-moale este un lubrifiant realizat din uleiuri de bază de înaltă calitate, pentru care săpunul de litiu este folosit ca întăritor. Inhibitorii de oxidare și coroziune și un aditiv EP de înaltă presiune oferă acestui lubrifiant proprietăți excepționale. Are o structură cu fibre scurte, este de consistență semi-moale spre medie și are o culoare verde-brun.


Este proiectat în principal pentru lubrifierea unei game largi de rulment cu sarcini medii până la crescute, utilizați în mașini și alte mașini. De asemenea, este potrivit pentru lubrifierea rulmenților de alunecare, angrenajelor mici și a altor contacte de frecare. Este capabil să funcționeze pe termen lung la viteze periferice medii pe o gamă largă de temperaturi. Cea mai obișnuită utilizare a acestui lubrifiant este pentru lubrifierea rulmenților de rulare (inclusiv lubrifierea), rulmenților butucului roții auto, rulmenților cu cardan, rulmenților motoarelor electrice mici sau medii (dinam și alternatoare). Poate fi folosit cu succes pentru lubrifierea rulmenților de alunecare a șasiului autovehiculelor și a mașinilor mobile, atât în ​​cazul contactelor de frecare cu durată de viață a lubrifiantului (ex. unele articulații sferice), cât și a rulmenților de alunecare cu lubrifiere ocazională sau continuă (de exemplu știfturi verticale și alte scaune de șasiu culisante). ). Este, de asemenea, potrivit pentru lubrifierea altor contacte de frecare, cum ar fi angrenajele mici. Rezistența bună la apă predestine acest lubrifiant și pentru utilizarea la rulment care lucrează în posibil contact cu apa (lagăre ai pompelor de apă ale autoturismelor, butuci de roți, rulment de alunecare ai șasiului etc.). Este, de asemenea, utilizat în aplicații uzuale casnice.


Caracteristici:
• Garantează o uzură scăzută și o fiabilitate ridicată în funcționare a rulmenților lubrifiați
• Este potrivit pentru lubrifierea rulmenților de rulare și alunecare încărcați, angrenajelor mici ale mașinilor și altor mașini
• Este utilizabil pe termen lung într-o gamă largă de condiții de funcționare (temperaturi, viteze)
• Rezistă foarte bine la apă
• Protejează excelent rulmenții lubrifiați împotriva coroziunii
• Poate fi folosit ca unsoare universală, contribuind astfel la raționalizarea gamei
• Este potrivit și pentru aplicații casnice (dispozitive rotative mici, aparate electrice cu contacte lubrifiate) )
• Interval de temperatură de utilizare de la -30 ° C la + 120 ° C
• Are o consistență semi-moale
Caracteristici:
Produsul este nou


Cod: S ACST017


Producator: Starline
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 09 Mar 2024, 05:18
4
vizualizări