Moje Auto Engine Doktor Aditiv Ulei Motor Regenerator Motor 444ML 19-067

23 Lei

Moje Auto Engine Doktor Aditiv Ulei Motor Regenerator Motor 444ML 19-067



Descriere:
My Auto Engine Doctor - regenerator de motoreste agentul de cea mai inalta calitate care poate fi folosit in toate tipurile de motor, noi sau vechi, diesel, benzina, GPL sau GNC, poate fi folosit in motor cu turbocompresor. Este miscibil cu toate tipurile de uleiuri minerale, semisintetice și sintetice. Poate fi folosit și pentru diferențiale și cutii de viteze chiar și cu uleiuri de viteze clasa GL-5. Engine Doktor este recomandat în special pentru motoarele care funcționează sub sarcini mari sau în condiții extreme (trafic oraș sau vehicule grele de livrare). Mărește eficient eficiența motorului. Reduce consumul de ulei, reducand semnificativ fumul. Sigilează segmentele pistonului, datorită cărora crește compresia și presiunea uleiului. Restabilește puterea și accelerația.


Avantaje:

Elimina fumatul
Opreste motorul
Reduce consumul de ulei
Restabilește puterea și compresia
Prelungește durata de viață a motorului
Proiectat pentru toate tipurile de motor


Utilizare
Vei avea nevoie:
My Auto Engine Doctor - regenerator de motor


Pasul 1
Încălzește motorul:
Moje Auto Engine Doktor - regeneratorul de motor trebuie folosit pe un motor fierbinte. Prin urmare, înainte de a utiliza produsul, porniți motorul și așteptați până se încălzește. Acest lucru va permite agentului să se amestece corect cu uleiul.


Pasul 2
Deschideți produsul:

Chiar înainte de a utiliza preparatul, recipientul acestuia trebuie deschis. My Auto Engine Doctor - regeneratorul de motor a fost închis într-o cutie convenabilă, cu un știft pentru deschidere ușoară. Apucați fila și deschideți cutia care conține agentul.


Pasul 3
Pour my auto engine doctor - regenerator de motor:

Când motorul este fierbinte, turnați în el Moje Auto Engine Doktor - regenerator de motor . Un pachet de produs este suficient pentru aproximativ 4 litri de ulei de motor. În cazul unui consum mare de ulei, trebuie folosite două pachete.


Pasul 4
Lăsați motorul pornit:

După turnarea preparatului, lăsați motorul pornit sau conduceți mașina. O plimbare de cinci minute se va asigura că ingredientele se amestecă corect și activează proprietățile preparatului regenerativ.


Pasul 5
Utilizați moje auto engine doktor - regenerator de motor la fiecare schimbare de ulei:

Pentru a prelungire durata de viață a motorului, utilizați Moje Auto Engine Doktor - regenerator de motor la fiecare schimbare de ulei. Această cutie mică este cel mai bun remediu pentru problemele comune asociate cu fumatul sau funcționarea puternică a motorului.


Informații suplimentare
Moje Auto Engine Doktor - regeneratorul de motor este agentul de cea mai înaltă calitate care poate fi folosit în toate tipurile de motor. Proprietățile preparatului îi permit să etanșeze eficient segmentele pistonului, să mărească compresia și presiunea uleiului și să prelungească durata de viață a motorului. Cu utilizarea regulată a Engine Doktor, putem restabili puterea originală a motorului și putem reduce consumul de ulei. În consecință, produsul reduce eficient fumul, restabilește puterea și accelerația. Engine Doktor este miscibil cu toate tipurile de uleiuri minerale, semisintetice și sintetice. Mai mult, poate fi folosit cu succes pentru diferențiale sau cutii de viteze. Inclusiv uleiuri de viteze GL-5. În plus, produsul nu conține teflon (PTFE) dăunător pentru mediu și oameni


Merita citit: Supraîncălzirea motorului - aflați despre simptomele și efectele unui motor de mașină supraîncălzit.


Caracteristici:
Produsul este nou


Cod: 19-067


Producator: Moje Auto Detailer
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 04 Apr 2024, 05:27
7
vizualizări