Moje Auto Spray Curatat Clima 300ML 19-035

26 Lei

Moje Auto Spray Curatat Clima 300ML 19-035



Descriere:
Pregătirea pentru curățarea aerului condiționat este preparatul de cea mai înaltă calitate care permite curățarea eficientă a sistemului de aer condiționat din mașină. Elimină mirosurile neplăcute și previne formarea lor pentru o lungă perioadă de timp.
Curățarea regulată a aerului condiționat previne creșterea bacteriilor și ciupercilor care sunt responsabile pentru mirosul neplăcut atunci când aerul condiționat este pornit. Ajungând la preparate profesionale de curățare, nu numai că puteți elimina mirosurile neplăcute, ci și curățați eficient sistemul de aer condiționat. Soluția de curățare a aerului condiționat Moje Auto va funcționa pentru toate modelele de mașini, iar eficacitatea acestuia va preveni proliferarea microorganismelor.


Avantaje:

Curăță eficient sistemul de aer condiționat,
neutralizează mirosurile neplăcute,
Pentru toate modelele de mașini.


Utilizare:
Vei avea nevoie:
Aparat de curățare a aerului condiționat My Auto


Pasul 1
Opriți aerul condiționat și setați ventilatorul:

My Auto Aparatul de curățare Ac/ funcționează pe circuitul intern, dar cu Ac/ oprit. Prin urmare, primul pas este oprirea absolută a aerului condiționat. Apoi setați încălzitorul la aer rece și circulație internă.


Pasul 2
Scoateți filtru de polen:

Următorul pas este îndepărtarea filtrului de polen al sistemului de aer condiționat. Cel mai adesea este situat sub tabloul de bord pe partea pasagerului. Îndepărtarea nu este dificilă și, de obicei, nu necesită abilități suplimentare.


Pasul 3
Începeți ventilația:

Acum porniți ventilatorul la putere maximă. Asigurați-vă că păstrați setările de circulație internă și de suflare a aerului rece.


Pasul 4
Utilizați dispozitivul de curățare a aerului condiționat my auto:

Înainte de a utiliza detergentul pentru aer condiționat Moje Auto, agitați-l bine pentru a amesteca bine ingredientele. Apoi așezați vârful tubului care distributie preparatul direct în centrul conductei principale de admisie a aerului condiționat (de unde ați scos filtru). Distribuiți preparatul folosind serii lungi de spray-uri până la epuizarea întregului conținut al recipientului.


Pasul 5
Opriți suflanta și așteptați 15 minute:

După ce ați folosit întregul conținut al preparatului, opriți suflanta și așteptați aproximativ 15 minute. După acest timp, pornește aerul condiționat și în cele din urmă aerisește bine mașina.


Informații suplimentare:
Aparat de curățare a aerului condiționat My Auto este preparatul de cea mai înaltă calitate care permite curățarea eficientă a sistemului de aer condiționat din mașină. Elimină mirosurile neplăcute și previne formarea lor pentru o lungă perioadă de timp. Minimizează riscul de creștere a bacteriilor și fungilor. La fiecare 6 luni se recomanda folosirea Nanosilver pentru curatarea aerului conditionat cu efect bactericid.
Asigurați-vă că aerul condiționat din mașina dumneavoastră funcționează corect
Aerul condiționat din mașină afectează confortul condusului și asigură condiții optime de condus. Utilizarea incorectă, totuși, favorizează creșterea bacteriilor și ciupercilor, care sunt aruncate în interiorul mașinii. Pentru a preveni acest lucru, este necesar să curățați în mod regulat aerul condiționat. Aveți nevoie de agentul potrivit pentru aceasta, care este aparatul de curățat aer condiționat Moje Auto.


Merita citit: Curățăm ventilația și, prin urmare, tractul respirator


Sfaturi:
Sfat 1
Curățați aerul condiționat? Curățați și conducta de admisie și filtru!

Nu uitați să aveți grijă și de conducta de admisie și de filtru de polen după curățarea aerului condiționat. În funcție de locație, poate conține mai multe sau mai puține impurități. Filtru trebuie curățat, de exemplu, cu o perie sau cu un jet puternic de aer. Curățarea mecanică combinată cu agentul de curățare a aerului condiționat Moje Auto folosit în conductă va da rezultate spectaculoase!


Sfatul 2
Când curățați aerul condiționat, aveți grijă și de orificiile de ventilație!

Curatarea singura a aerului conditionat nu va ajuta daca sufla slab din orificiile de ventilatie. Folosind sistemul de ventilație cu circulație internă, particulele de praf care zboară în interiorul mașinii intră în grilajele de ventilație. Prin urmare, adesea înfundă sistemul de ventilație, ceea ce îl face să funcționeze mai puțin bine. De asemenea, merită folosit la curățarea aerului condiționatAgent de curățare a aerului Moje Auto. Aceasta este o modalitate rapidă de a scăpa de orice murdărie din orificiile de ventilație și de a oferi interiorului un miros proaspăt.


Sfatul 3
Te-ai săturat de geamuri aburite? Vezi cum să scapi de problemă!

Problema geamurilor aburite este o problemă foarte frecventă cu care se confruntă mulți șoferi. Motivul este de obicei umiditatea prea mare și temperatura scăzută de afară. Merită folositMoje Auto Nano Antipara - preparat anti-aburire, care previne depunerea aburului pe geamurile mașinii. Antipara este un produs foarte eficient si usor de folosit care lasa pe sticla un strat protector invizibil.


Îngrijirea mașinii pentru mulți șoferi este o datorie obositoare. Atingerea produselor Moje Auto va face nu numai ușor, ci și plăcut! Vei scapa rapid si eficient de impuritati, microorganisme sau mirosuri neplacute. Majoritatea preparatelor nu necesită utilizarea unor instrumente suplimentare, ceea ce facilitează foarte mult munca! Mizați pe calitate și simplitate și cu siguranță vă va plăcea îngrijirea obișnuită a mașinii!


Caracteristici:
Produsul este nou


Cod: 19-035


Producator: Moje Auto Virage
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 02 Mai 2024, 05:00
12
vizualizări