Moje Auto Spray Curatat Clima Everfresh 150ML AMT19-092/8

20 Lei

Moje Auto Spray Curatat Clima Everfresh 150ML AMT19-092/8



Descriere:
Un preparat eficient pentru dezinfectarea orificiilor de ventilație și a sistemelor de aer condiționat din vehicule. Îndepărtează mirosurile neplăcute cauzate de murdărie și umiditate, asigurând prospețimea vehiculului. Elimină bacteriile și ciupercile. Reîmprospătează interiorul mașinii. Substanțele conținute în preparat funcționează eficient după 15 minute.
Întreținerea necorespunzătoare a sistemului de aer condiționat poate duce la boli respiratorii pentru șofer și pasageri. Acumularea de murdărie în orificiile de ventilație și mediul care predomină există o bază ideală pentru dezvoltarea microorganismelor. Bacteriile și ciupercile iubesc aerul condiționat murdar! Daca vrei sa ai grija de sanatatea ta, pariaza pe Moje Auto CleanAir Un preparat proaspat pentru dezinfectarea aerului conditionat!


Avantaje:
Elimină bacteriile și ciupercile
Nu sunt necesare instrumente suplimentare
Funcționează după 15 minute
Lasa un miros placut de prospetime.


Utilizare:
Vei avea nevoie:
My Auto CleanAir Fresh


Pasul 1
Opriți aerul condiționat:

Primul pas foarte important este oprirea sistemului de aer condiționat din mașină. My Auto CleanAir Fresh trebuie să funcționeze într-un circuit închis, așa că numai alimentarea cu aer trebuie pornită, iar aerul condiționat trebuie oprit.


Pasul 2
Reglați fluxul de aer:

Următorul pas este setarea sistemului de ventilație la circulație internă. Acum dați puterea ventilatorului la maxim și setați-o la aer rece.


Pasul 3
Reglați scaunele și închideți geamurile:

Apoi puneți scaunele în poziție verticală. Acum verificați dacă toate geamurile din mașină sunt bine închise, dacă nu, asigurați-vă că le închideți.


Pasul 4
Rulați my auto cleanair fresh:

Aproape gata! Acum tot ce trebuie să faceți este să plasați preparatul My Auto CleanAir Fresh chiar în spatele scaunelor din față, de preferință în centrul mașinii. Apăsați atomizorul și ieșiți din mașină, închizând ușa cu grijă. Lăsați produsul pornit în mașină timp de 15 minute.


Pasul 5
Aerisiți vehiculul:
După 15 minute, preparatul se va evapora din recipient, umplând interiorul mașinii. Acesta este timpul necesar pregătirii pentru dezinfectarea alimentării cu aer. După expirarea acestuia, tot ce trebuie să faci este să aerisești mașina aproximativ 5 minute și este gata!


Informații suplimentare:
Moje Auto CleanAIr Fresh este un preparat eficient care împrospătează și curăță orificiile de aerisire și sistemele de ventilație din vehicule, cu un parfum proaspăt, pe care îl poți folosi fără a fi nevoie de unelte. CleanAir, un preparat de împrospătare și curățare pentru orificiile de aerisire și sistemele de ventilație din vehicule, îndepărtează mirosurile neplăcute cauzate de murdărie și umiditate, asigurând un miros proaspăt în interiorul mașinii.


Se caracterizează printr-un parfum plăcut, proaspăt. Este ușor de utilizat. Poate fi folosit la toate modelele de mașini. Produsul este sigur pentru sănătatea utilizatorului și pentru toate suprafețele din interiorul mașinii.


Moje Auto CleanAir are permisiunea Oficiului de Înregistrare a Dispozitivelor Medicale, a Produselor Medicamentale și a Produselor Biocide Nr. 6619/16.


Merita citit: Reîmprospătarea și fumigarea aerului condiționat - cum se face?


Sfaturi:
Sfat 1
Curățați aerul condiționat? Nu uitați să înlocuiți filtru!

Dacă utilizați Moje Auto CleanAir Fresh, ar trebui să vă amintiți să verificați și starea filtrului. După fiecare curățare a aparatului de aer condiționat, merită să verificați starea acestuia și, dacă este necesar, să îl înlocuiți. Această procedură nu necesită prea multă abilitate. Numai accesul poate fi problematic, deoarece filtru este de obicei situat sub tabloul de bord.


Sfatul 2
Cum să faci față orificiilor de ventilație murdare?

Îndepărtarea fungică a aerului condiționat este un lucru, dar cum rămâne cu orificiile de ventilație murdare? Dacă s-a acumulat deja multă murdărie în grilajele de ventilație, merită să le curățați folosind preparate speciale. Marca Moje Auto și aici are o soluție pentru tine. Întinzând pentruAgent de curățare a aerului Moje Autocurățați rapid orificiile de ventilație murdare și interiorul mașinii va fi umplut cu un miros plăcut!


Sfatul 3
Cum să faci față mirosului neplăcut de la tapițerie?

Tapiteria din material textil este o husa de scaun extrem de absorbanta care absoarbe toate mirosurile. Absoarbe arome neplăcute pentru a le reda mirosul mai târziu în timpul călătoriei. Deci merită folositMAȘINA MEA - Spray INSENTI - Negru. Este un odorizant unic pe care îl poți aplica și direct pe tapițerie! Un interior curat și parfumat de mașină este baza confortului. Amintiți-vă, însă, că curățenia este și o garanție a sănătății! Prin urmare, ai grija de masina ta atat la interior cat si la exterior! În acest fel, îți vei asigura confortul și sănătatea!


Caracteristici:
Produsul este nou


Cod: 19-092


Producator: Moje Auto Virage
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 10 Mar 2024, 05:13
9
vizualizări