Moje Auto Argila Decontaminare Vopsea 160G 19-613

45 Lei

Moje Auto Argila Decontaminare Vopsea 160G 19-613



Descriere:
Argila pentru curatarea lacului, geamurilor si a altor elemente ale caroseriei. Curăță temeinic vopseaua de gudron, urme de insecte, murdărie de drum și alte murdărie.


Avantaje:
Foarte plastic
Nu zgârie vopseaua
Potrivit pentru curățarea jantelor


Utilizare:
Vei avea nevoie:
My Auto Lacquer Medium Clay ,
solutie de spalare,
Apă,
Posibil lubrifiant de argilă.


Pasul 1
Spălați bine mașina:

Înainte de lut, mașina trebuie spălată bine. Mai întâi, clătiți corpul de murdărie mai mare cu apă, apoi spălați mașina, de exemplu, cu șampon sau folosiți spumă activă. Curățarea temeinică a corpului va asigura utilizarea corectă a argilei.


Pasul 2
Pulverizați corpul cu lubrifiant:

După ce ați spălat bine mașina, pregătiți o găleată cu apă curată sau un lubrifiant special de argilă. Pulverizați-l pe caroserie pentru a menține alunecarea necesară pentru utilizarea corectă a argilei. Amintiți-vă să aplicați lubrifiantul în loturi numai în acele locuri pe care doriți să le luați în prezent.


Pasul 3
Rupeți o bucată de lut:

Apoi rupeți aproximativ 30/40g de argilă și frământați-o ca plastilina. Datorită acestui lucru, argila se va înmuia ușor și va deveni mai plastică, ceea ce va facilita întreaga procedură. Modelați bucata ruptă într-un disc plat. Argila în această formă va fi confortabil de utilizat și va oferi rezultate optime.


Pasul 4
Lut masina:

My Auto Clay pentru mediu de lac vă permite să îndepărtați toată murdăria cu mare precizie. Pentru a lipi mașina, frecați vopseaua cu lut într-o mișcare de alunecare. Este extrem de important să lucrați pe vopsea umedă până când contaminarea este îndepărtată. Nu utilizați niciodată argilă pe un corp uscat! Verificați din când în când gradul de murdărire al argilei.


Pasul 5
Clătiți lutul în apă curată:

Când lutul se murdărește, îl puteți clăti în apă curată și o puteți frământa din nou pentru a continua procesul de curățare. După terminarea lucrării, argila trebuie clătită bine de orice murdărie și depozitată într-un loc curat.


Informații suplimentare:
Moje Auto Lac argila medie este un produs conceput pentru curățarea perfectă nu numai a vopselei, ci și a geamurilor și a altor elemente ale caroseriei. Datorită acestuia, puteți îndepărta impuritățile dificile din gudron, urmele de insecte sau murdăria drumului. Datorită plasticității sale, va funcționa bine pentru curățarea diferitelor colțuri și chiar a jantelor auto. Asigură o utilizare în siguranță, fără riscul de a zgâria sau de a șterge lacul. Procesul de curățare în sine este foarte eficient și rapid.


Moje Auto Lacquer argila medie este utilizată de obicei înainte de aplicarea profesională a straturilor de protecție pe caroserie sau pentru întreținerea jantelor. Vă permite să eliminați impuritățile din micro-goluri, ceea ce asigură o durabilitate mai bună a straturilor de protecție.


Merita citit: Cum se efectuează procesul de decontaminare a vopselei auto?


Sfaturi:
Sfat 1
Cum să decontaminați lacul?

Mediul Moje Auto Lacquer Clay va funcționa bine pentru decontaminarea profesională a vopselei. Acest tratament asigură curățarea temeinică a caroseriei mașinii de orice murdărie. Argilarea este ultima etapă a întregii serii de tratamente, al căror efect permite aplicarea unui strat de protecție profesional, de exemplu ceară. Moje Auto Lacquer argila medie este un preparat de neînlocuit și în același timp un instrument pentru curățarea colțurilor încuietorilor, oglinzilor și barelor de protecție. Începem decontaminarea vopselei cu spălare amănunțită și curățarea mașinii cu preparate speciale. Apoi ajungem la Moje Auto Clay pentru lac, mediu și executăm lut profesional, care este ultima etapă de decontaminare a lacului.


Sfatul 2
Nu aveți timp pentru detalii profesionale? Iată o modalitate rapidă de a-ți reda strălucirea!

Detaliile vă permit să răsfățați mașina în fiecare centimetru. Curățarea și întreținerea profesională și extrem de precisă a vehiculului într-un astfel de showroom asigură o viață mai lungă și un aspect imaculat. Uneori, însă, nu avem timp pentru asta și avem nevoie de efectul „wow” chiar acum! Atunci merită luatMy Auto Detailer Quick Detailer, pregătire pentru detaliere rapidă. Este o ceara lichida sintetica care ofera stralucire instanta si protectie vopselei.


Sfatul 3
Cum să spăl acoperirile de caroserie cu ceară?

Când aplicați un strat de protecție pe vopseaua din salon, doriți ca acesta să își păstreze proprietățile cât mai mult timp posibil. Acesta va fi cazul dacă aveți grijă de mașina dumneavoastră după procedură. Spălarea regulată va asigura rezultate optime, dar nu uitați să utilizați produse sigure.My Auto Detailer Spumă activă neutrăeste cea mai buna alegere. pH-ul său neutru asigură o spălare sigură și minuțioasă a mașinii. Este complet sigur pentru acoperiri cu cuarț, ceramică și ceară.


Caracteristici:
Produsul este nou


Cod: 19-613


Producator: Moje Auto Virage
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 12 Mar 2024, 05:14
2
vizualizări