Moje Auto Detailer Interior Detailer Matt Solutie Detailing Interior Finisaj Mat 290ML 19-653

40 Lei

Moje Auto Detailer Interior Detailer Matt Solutie Detailing Interior Finisaj Mat 290ML 19-653



Descriere:
Interior Detailer Matt este un preparat de înaltă calitate pentru curățarea, îngrijirea și protejarea elementelor din plastic din interiorul mașinii. Ceea ce îl deosebește de alte produse de acest tip este pulverizatorul Flairosol® avansat tehnologic, care asigură distribuția uniformă și precisă a preparatului pe suprafață.
Preparatul reîmprospătează rapid interiorul mașinii, îndepărtând murdăria minoră și redând aspectul natural al elementelor. Datorită proprietăților sale antistatice, separă și respinge praful, ceea ce previne eficient formarea depunerilor pe suprafețele din plastic.
Este de remarcat faptul că Interior Detailer Matt conține filtre UV care protejează materialele plastice împotriva efectelor nocive ale razelor solare și a îmbătrânirii acestora. Datorită acestei soluții, utilizarea regulată a preparatului contribuie la menținerea aspectului durabil și estetic al elementelor din plastic din mașină.
Acest preparat este deosebit de util pentru persoanele cărora le pasă de aspectul interiorului mașinii lor și doresc să prevină uzura rapidă a elementelor din plastic. Lasa un finisaj mat, datorita caruia elemente precum tabloul de bord, panourile usilor si consola centrala par naturale si moderne.
Interior Detailer Matt este, de asemenea, un preparat foarte ușor de utilizat, care poate fi folosit în fiecare zi pentru a menține curățenia și estetica interiorului mașinii. Doar pulverizați preparatul pe suprafață și apoi ștergeți-l cu o cârpă moale. Datorită acestui fapt, mașina va arăta întotdeauna grozav, iar interiorul său va fi plăcut și confortabil pentru pasageri.


Avantaje:
Curata si protejeaza suprafetele
Pulverizator cu micro-picături Flairosol®
Protecție împotriva radiațiilor UV
Lasa un finisaj mat


Caracteristici:
Produsul este nou


Cod: 19-653


Producator: Moje Auto Virage
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 04 Apr 2024, 07:17
1
vizualizări