Moje Auto Detailer Solutie Detailing Interior APC All Purpose Cleaner 1L 19-621

35 Lei

Moje Auto Detailer Solutie Detailing Interior APC All Purpose Cleaner 1L 19-621



Descriere:
Moje Auto Detailer APC All Purpose Cleaner este un preparat universal sub formă de concentrat, conceput pentru curățarea perfectă a fiecărei părți lavabile a mașinii. Preparatul are proprietăți excelente de umectare, datorită cărora are un efect puternic de degresare și de îndepărtare a murdăriei. Produsul este sigur pentru suprafețele curățate, oferindu-le o culoare naturală și lăsând un miros proaspăt. În funcție de suprafața curățată și de murdărie, acesta poate fi diluat în proporții diferite.


Avantaje:
Sigur pentru suprafețele curățate.
Imbatabil de eficient.
Universal - curata toate tipurile de suprafete.
Concentrat și eficient.

Lasa un parfum placut.


Utilizare

Vei avea nevoie:
My Auto Detailer APC Cleaner universal,
apă,
o perie delicata,
Pulverizator pentru atomizarea soluției,
O cârpă moale sau microfibră.


Pasul 1
Asigurați-vă că articolul de curățat este rece:

Deoarece Moje Auto Detailer APC All Purpose Cleaner este un detergent universal, acesta poate fi folosit pe toate suprafețele lavabile. Cu toate acestea, este extrem de important să îl aplicați pe suprafețe reci. Prin urmare, înainte de a utiliza produsul, asigurați-vă că suprafețele de curățat sunt reci.


Pasul 2
Testați produsul într-un loc discret:

Versatilitatea de utilizare garantează siguranța produsului. Cu toate acestea, întotdeauna merită să verificați efectul preparatelor asupra anumitor elemente. Prin urmare, testați My Auto Detailer APC All Purpose Cleaner într-un loc discret.


Pasul 3
Pregătiți soluția:

Se diluează produsul cu apă în proporție de 1:5 sau 1:10 în funcție de gradul de murdărie de pe suprafața de curățat. Măsurați preparatul și turnați-l într-un recipient cu apă, apoi agitați-l bine.


Pasul 4
Pulverizați amestecul pe suprafața de curățat:

Soluția preparată în acest fel trebuie pulverizată pe elementele curățate și așteptați câteva secunde. În cazul suprafețelor cu adâncituri sau alte locuri greu accesibile, puteți folosi o perie. Utilizați o perie delicată pentru a întinde preparatul pentru o mai bună penetrare a unui anumit element.


Pasul 5
Îndepărtați orice reziduu de produs:

Folosind o cârpă moale sau microfibră, îndepărtați restul preparatului împreună cu impuritățile. Dacă produsul este folosit pe piese lavabile, vă recomandăm să îndepărtați reziduurile cu apă.


Caracteristici:
Produsul este nou


Cod: 19-621


Producator: Moje Auto Detailer
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 03 Aug 2024, 05:03
3
vizualizări