Moje Auto Nano Silver Spray Solutie Curatat Clima 200ML AMT19-535/8

30 Lei

Moje Auto Nano Silver Spray Solutie Curatat Clima 200ML AMT19-535/8



Descriere:
Aparatul de curățare a aerului condiționat permite curățarea eficientă a sistemului de aer condiționat din mașină. Elimină ciupercile și bacteriile.
Dacă doriți să vă garantați dumneavoastră și pasagerilor dumneavoastră condiții bune în timpul conducerii, trebuie să vă asigurați că aerul condiționat este curățat în mod regulat. Temperatura optimă, curățenia și mirosul plăcut garantează confort în timpul călătoriei. Aer Conditionat Moje Auto Nano Silver - Un agent de curățare a aerului condiționat vă permite să scăpați rapid și eficient de bacterii și ciuperci din orice aer condiționat. Este ușor de utilizat, iar tehnologia specială blochează eficient înmulțirea microorganismelor.


Avantaje:

Elimină eficient bacteriile și ciupercile,
Utilizează tehnologia nanoparticulelor,
curata aerul conditionat,
Neutralizează mirosurile neplăcute.


Utilizare:
Vei avea nevoie:
Moje Auto Nano Silver Aer Conditionat - Pregatire pentru curatarea aerului conditionat


Pasul 1
Opriți aerul condiționat și porniți-l:

Înainte de a începe procesul de dezinfecție, opriți aerul condiționat din mașină. Apoi setați încălzitorul la aer rece și puterea maximă a suflantei. Setați sistemul la ventilația centrală a tabloului de bord.


Pasul 2
Scoateți filtru de polen:

Scoateți filtru de polen al sistemului de aer condiționat. De obicei este amplasat în conducta de admisie directă a aerului condiționat. De obicei, chiar sub tabloul de bord, pe partea pasagerului. Îndepărtarea acestuia nu necesită niciun instrument.


Pasul 3
Agitați recipientul înainte de utilizare:

Înainte de a utiliza Moje Auto Nano Silver Aer CondițIonat , agitați recipientul. Acest lucru va permite ingredientelor să se amestece și să creeze consistența potrivită a preparatului. Așezați orificiul de evacuare a tubului de dozare direct în centrul conductei principale de admisie a Ac/.


Pasul 4
Începeți să distribuiți preparatul:

Când introduceți tubul de dozare până la capăt, este timpul să pulverizați preparatul. Pentru a face acest lucru, apăsați atomizorul pentru a elibera conținutul recipientului. Utilizați explozii lungi de pulverizare până la epuizarea întregului conținut al recipientului. Apoi scoateți tubul de dozare și așteptați aproximativ 15 minute.


Pasul 5
Instalați filtru și ventilați mașina:

După aproximativ 15 minute, remontați filtru de polen și aerisește bine mașina. După finalizarea procedurii, mașina poate fi utilizată normal. AER CONDIȚIONAT Moje Auto NANO SILVER are permisiunea Ministerului Sănătății, care garantează siguranța și calitatea produsului.


Informații suplimentare:
Preparatul Nano pentru curatarea aerului conditionat functioneaza permanent, si nu doar temporar, protejeaza impotriva dezvoltarii bacteriilor si ciupercilor, indeparteaza eficient impuritatile si ofera un miros placut in interiorul masinii. În comparație cu mijloacele convenționale, funcționează permanent și nu doar temporar în momentul procedurii. Curăță eficient sistemul de aer condiționat din mașină. Elimină bacteriile și ciupercile, împrospătează și protejează împotriva mirosurilor neplăcute timp de 3 până la 5 luni.


Cu aer condiționat, trebuie să vă amintiți că are nevoie de curățare regulată. În caz contrar, va fi o sursă de bacterii, ciuperci și mirosuri neplăcute. Nano pregătire pentru curățarea aerului condiționat Moje Auto a fost creat pentru a vă permite să curățați aerul condiționat fără a fi nevoie de ajutorul profesioniștilor.


Merita citit: Moje Auto Aer Conditioning NanoSilver - aveți grijă de aer condiționat în siguranță!


Sfaturi
Sfat 1
Cum să ai grijă de aerul condiționat din mașina ta?

Îngrijirea aerului condiționat este în primul rând curățarea și dezinfecția sa regulată. Așa că folosește Moje Auto NANO SILVER Aer CONDITIONING - Un preparat pentru curățarea aerului condiționat la fiecare 3-5 luni. Cu toate acestea, nu uitați să curățați regulat orificiile de ventilație. Un astfel de climat bine întreținut va fi întotdeauna caracterizat de eficiență ridicată și prospețime.


Sfatul 2
Cum să reîmprospătezi afișul?

Mirosurile neplăcute sunt absorbite de toate elementele materiale ale mașinii tale. După cum știm, căptușeala este cel mai adesea realizată din material care absoarbe toate mirosurile. Așa că merită să vă echipațiAbsorbantul meu automat de mirosuri nano argintcare va ajuta eficient la combaterea mirosului neplăcut. Pe lângă umerașul interior răcoritor, vă sugerăm și utilizarea Moje Auto - Spray Insenti - Mașină Nouă. Este un odorizant cu spray pe care îl puteți pulveriza și pe suprafețele materialelor.


Sfatul 3
Cum să curățați orificiile de ventilație?

Pe lângă curățarea și dezinfectarea aerului condiționat, merită și curățarea orificiilor de ventilație. Pe ele se acumulează praful, care devine un habitat ideal pentru bacterii și ciuperci. Merită folosit pentru curățarea grilelor de ventilațieAgent de curățare a aerului Moje Auto. Este o modalitate excelentă de a vă îngriji aerul condiționat între tratamentele de dezinfectare. O mașină curată este, înainte de toate, o garanție a călătoriilor în siguranță. Nu este nimic mai important decât sănătatea noastră. Prin urmare, nu uitați să dezinfectați în mod regulat interiorul mașinii și sistemul de aer condiționat.


Caracteristici:
Produsul este nou


Cod: AMT19-535/8


Producator: Moje Auto Virage
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 23 Mar 2024, 05:01
3
vizualizări