Moje Auto Nano Silver Spray Anti-Aburire Parbriz 250ML 19-521

10 Lei

Moje Auto Nano Silver Spray Anti-Aburire Parbriz 250ML 19-521



Descriere:
Moje Auto Nano Anti-fog - un preparat care previne aburirea geamurilor, limitează aburirea geamurilor, oglinzilor auto și a altor suprafețe de sticlă. Este un preparat extrem de eficient folosit pentru a modifica suprafața geamurilor auto. Când este aplicat pe ferestre, reduce foarte mult aburirea, ceea ce îmbunătățește semnificativ vizibilitatea. Îmbunătățește vizibilitatea pe timp de ploaie, noaptea sau în alte condiții meteorologice nefavorabile. Datorită utilizării tehnologiei cu nanoparticule, creează un strat protector pe sticlă care împiedică formarea vaporilor de apă. Este foarte eficient si usor de folosit.


Avantaje:
Tehnologie de nanoparticule care previne acumularea murdăriei și a vaporilor de apă
Strat protector invizibil pe suprafața sticlei
Preparatul este eficient și ușor de utilizat


Cum se utilizează:
Vei avea nevoie:
Moje Auto Nano Anti-steam – un preparat care previne aburirea geamurilor ,
Lavetă din microfibră.


Pasul 1
Spălați geamurile înainte de a utiliza produsul:
Moje Auto Nano Anti-fog - un preparat care previne aburirea geamurilor, folosit doar pe geamuri curate. Înainte de a aplica produsul, spălați și uscați bine geamurile mașinii.


Pasul 2
Aplicați preparatul:
Aplicați preparatul uniform pe un pahar curat și uscat. Puteți utiliza produsul atât pe interiorul geamurilor, cât și pe oglinzile retrovizoare și laterale.


Pasul 3
Ștergeți uscat:
După aplicarea preparatului pe sticlă, frecați-l imediat cu o cârpă curată și lustruiți sticla. Acest pas este extrem de important. Ștergerea și lustruirea precisă a sticlei va curea un strat protector pe ea.


Pasul 4
Repetați procedura pe toate geamurile și oglinzile:
Pentru a asigura cele mai bune rezultate, merită să aplicați preparatul pe toate geamurile din mașină. Așadar, efectuați pașii de mai sus pe geamurile din față, laterale și din spate. Aplicați produsul și pe oglinda retrovizoare și pe oglinzile laterale.


Pasul 5
Închideți atomizorul și puneți produsul într-un loc sigur:

Moje Auto Nano Anti-fog - un preparat care previne aburirea geamurilor - trebuie ținut la îndemâna copiilor. După terminarea lucrărilor, închideți recipientul cu capacul inclus și puneți produsul într-un loc sigur. Păstrați-l departe de surse de căldură.


Caracteristici:
Produsul este nou


Cod: 19-521


Producator: Moje Auto
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 05 Apr 2024, 05:03
2
vizualizări