Moje Auto Solutie Ceara Lichida 750ML 19-084

16 Lei

Moje Auto Solutie Ceara Lichida 750ML 19-084



Descriere:
Cea mai recentă formulă de ceară lucioasă aplicată pe vopseaua umedă, cu acțiune triplă. Accelerează uscarea mașinii după spălare, lustruiește perfect lacul, îi redă luciul natural, protejează împotriva condițiilor meteorologice nefavorabile. Rapid, eficient in actiune, garanteaza mentinerea lacului in perfecta stare. Poate fi folosit pentru toate tipurile de lacuri.


Avantaje:

Reda eficient și rapid strălucirea,
Pentru utilizare pe lac umed,
Accelerează uscarea caroseriei mașinii,
Sigur și rapid de utilizat.


Utilizare:
Ea va avea nevoie de:
Ceara mea umedă automată ,
Lavete moi din microfibra


Pasul 1
Spală mașina:

My Auto Wax wet se aplică pe o vopsea curată, așa că înainte de a aplica preparatul, trebuie să spălați temeinic mașina. La spălare, merită să acordați atenție, de asemenea, la îndepărtarea eficientă a murdăriei, inclusiv a celor cauzate de insecte. Lacul curățat în acest fel va arăta mai bine după lustruire.


Pasul 2
Clătiți mașina cu apă curată:

După curățarea mașinii, clătiți-o bine cu apă curată. Ar fi bine ca clătirea să fie efectuată cu o spălătorie cu presiune. Cu toate acestea, puteți clăti bine mașina și cu un furtun de grădină. Cel mai bine este să faceți acest lucru de două ori pentru a vă asigura că nu există reziduuri de șampon pe vopsea.


Pasul 3
Pulverizați lac umed:

Acoperiți vopseaua încă umedă cu Moje Auto Wax Wet . Asigurați-vă că pulverizați uniform caroseria. Când acoperiți caroseria mașinii cu ceară umedă, amintiți-vă să nu o folosiți pe geamuri. Acest tratament ar trebui făcut în loturi, deoarece ceara umedă necesită șlefuire. Așa că începem din părțile superioare, apoi coborâm, evitând geamurile mașinii.


Pasul 4
Ștergeți uscat:
Uscați suprafața umedă cu ceară cu o cârpă moale. Lavetele din microfibră sunt perfecte pentru asta. Ștergeți lacul, frecați ceara și lustruiți caroseria mașinii. In acest fel, lacul se usuca rapid si isi recapata imediat stralucirea naturala si culoarea intensa.


Pasul 5
Utilizați ca o lustruire suplimentară:

De asemenea, puteți utiliza My Auto Wax Wet pentru a lustrui caroseria uscată. Totuși, nu uitați să-l aplicați numai pe lac curat! Doar pulverizați suprafața cu ea, apoi ștergeți-o cu o microfibră, astfel încât mașina să-și recapete luciul și culorile intense! My Auto Wet Wax este un preparat super rapid și eficient care dă rezultate imediate!


Informații suplimentare:
Cea mai recentă formulă de ceară lucioasă aplicată pe vopseaua umedă, cu acțiune triplă. Accelerează uscarea mașinii după spălare, lustruiește perfect lacul, îi redă luciul natural, protejează împotriva condițiilor meteorologice nefavorabile. Rapid, eficient in actiune, garanteaza mentinerea lacului in perfecta stare. Poate fi folosit pentru toate tipurile de lacuri.


My Auto Wet Wax este cea mai recentă formulă de ceară lucioasă folosită pe vopseaua umedă, cu acțiune triplă. Avantajul său este că poate fi folosit imediat după spălarea mașinii. Nu trebuie să așteptați să se usuce, ceea ce scurtează semnificativ timpul de lucru pentru a vă menține caroseria mașinii curată și strălucitoare.


Accelerează uscarea mașinii după spălare - poate fi aplicat pe suprafața umedă a caroseriei mașinii, datorită căreia spălarea și îngrijirea caroseriei auto durează mult mai puțin. Lustruiește perfect lacul, restabilește luciul natural, protejează împotriva condițiilor meteorologice nefavorabile.


Rapid, eficient in actiune, garanteaza mentinerea lacului in perfecta stare. Perfect pentru îngrijirea zilnică a mașinii. Poate fi folosit pentru toate tipurile de lacuri. Ceara umedă Moje Auto poate fi folosită și pentru a lustrui caroseria curată și uscată. Nu pulverizați geamurile.


Daca vopseaua ta nu arata foarte bine si vrei sa-i reda stralucirea naturala, aplica My Auto Wax wet! Este o modalitate rapidă și eficientă de a reda strălucirea oricărei caroserie. Deoarece este utilizat pe vopseaua umedă, reduce semnificativ timpul necesar pentru îngrijirea corespunzătoare a vehiculului. În plus, Moje Auto Wax wet protejează eficient vopseaua de factorii externi. Așa că, dacă nu aveți timp pentru epilarea profesională cu vopsea, alegeți o ceară umedă rapidă de utilizat de la Moje Auto! Datorită acestui preparat, vei reda rapid culoarea naturală și strălucirea mașinii tale! 


Merita citit: Ceară umedă sau uscată? Ce tehnică ar trebui să folosesc pentru a-mi lustrui mașina? Verifică!


Sfaturi:
Sfat 1
Cum să ai grijă de caroseria mașinii astfel încât să nu-și piardă strălucirea?

Utilizarea unor preparate precum Moje Auto Wax wet este una dintre modalitățile de îngrijire adecvată a caroseriei mașinii. Cu toate acestea, merită să vă răsfățați cu ceva mai mult din când în când! În îngrijirea caroseriei auto, este important nu numai să folosiți preparate de protecție adecvate, ci și să o curățați corespunzător. Decontaminarea lacului este o procedură care garantează curățarea temeinică a caroseriei mașinii de toate impuritățile dăunătoare acesteia. Contrar aparențelor, sunt destul de multe! Prin urmare, merită, de asemenea, să efectuați o curățare profundă și o epilare profesională a vopselei.


Sfatul 2

Cât de des ar trebui să vă ceruiți mașina?

Știm cu toții că straturile de protecție se uzează în timp. Tratamentele precum epilarea cu ceară ar trebui, prin urmare, să fie efectuate ciclic. Se presupune că ceara rămâne pe lac pentru mai multe spălări. Aceasta înseamnă că un singur tratament durează câteva luni – în funcție de frecvența spălării. Prin urmare, merită să aplicați un nou strat de ceară la fiecare câteva luni. Pentru a-i prelungire durata de viata, puteti folosi produse cosmetice speciale, cum ar fiLoțiunea de corp My AutosauMy Auto Car Sampon cu ceara.


Sfatul 3
Care este cel mai bun mod de a spăla o mașină?

Când vine vorba de accesorii de spălătorie auto, avem aici o selecție foarte largă. De la perii, prin bureți sau mănuși - fiecare dintre aceste produse are proprietățile sale. Peria va îndepărta murdăria grosieră de pe roți sau arcuri de roată, mănușa nu va zgâria mașina, iar buretele face spumă grozavă. Cu toate acestea, există preparate care vă permit să spălați mașina fără să vă udați mâinile! Aparține unui astfel de MY Auto Fragrant spumă activă FRUCTE ROSII, care îndepărtează imediat murdăria și vă permite să spălați mașina în doar câteva minute!


Pentru mulți, o mașină este o carte de vizită. Prin urmare, merită să aveți grijă de ea profesional. Când ajungeți la preparatele Moje Auto, alegeți produse dovedite, de înaltă calitate și ușor de utilizat! Multe produse vor avea grijă de mașina dvs. fără lucrări inutile sau costuri mari!


Caracteristici:
Produsul este nou


Cod: 19-084


Producator: Moje Auto Virage
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 22 Apr 2024, 05:02
3
vizualizări