Moje Auto Solutie Ceara Lichida Rapida Balsam 750ML 19-586

19 Lei

Moje Auto Solutie Ceara Lichida Rapida Balsam 750ML 19-586



Descriere:
Ceară lichidă rapidă care conferă vopselei o strălucire intensă, îi redă culoarea profundă și o protejează de condițiile meteorologice. Formula de balsam permite distribuirea ușoară a preparatului la suprafață. Poate fi folosit pe vopsele obișnuite și metalice.


Avantaje:
Oferă strălucire
Adâncește culoarea lacului, redându-i frumusețea și intensitatea naturală
Pentru toate tipurile de lac


Utilizare:
Vei avea nevoie:
Balsamul meu pentru corp auto ,
solutie de spalare,
O cârpă din microfibră.


Pasul 1
Spală mașina:

Înainte de a aplica Moje Auto Body Balsam pe mașină, spălați bine caroseria. După o spălare temeinică, mașina trebuie să fie uscată înainte de a trece la aplicarea corectă a loțiunii.


Pasul 2
Agitați preparatul și deblocați atomizorul:

Moje Auto Body Balm este un preparat convenabil cu un atomizor. Pentru a obține consistența și proprietățile potrivite ale produsului, agitați bine preparatul înainte de utilizare. După câteva mișcări viguroase, puteți debloca atomizorul pentru a debloca declanșatorul.


Pasul 3
Aplicați balsamul pe lac:

Pulverizați corpul cu balsam, amintindu-vă să aplicați preparatul în fragmente. După aplicarea produsului pe lac, acesta trebuie lustruit imediat. Prin urmare, nu aplicați produsul deodată pe întregul corp, ci efectuați pașii în loturi.


Pasul 4
Lustruiți suprafața:

După pulverizarea lacului, treceți imediat la lustruire. Folosind o cârpă moale din microfibră, întindeți preparatul, ștergând suprafața până la strălucire.


Informații suplimentare:
Moje Auto Body Balm este un produs care va face corpul să strălucească într-un mod rapid și ușor. Datorită formulei speciale, balsamul oferă vopselei o strălucire intensă, redând eficient profunzimea culorii naturale. În plus, preparatul protejează caroseria mașinii împotriva efectelor negative ale condițiilor meteorologice. Rapid și ușor de utilizat, îngrijește eficient suprafața și o protejează împotriva razelor UV, a temperaturilor ridicate și scăzute și a efectelor nocive ale apei. Face imediat să strălucească caroseria mașinii, iar formula specială a balsamului vă permite să răspândiți ușor preparatul pe suprafață. Moje Auto Body Balm poate fi combinat cu alte produse Moje Auto destinate îngrijirii caroseriei auto. 


Merita citit: Cum să îngrijești caroseria mașinii? Prezentare generală a produselor cosmetice pentru îngrijirea caroseriei


Sfaturi
Sfat 1
Ce merită să ne amintim despre îngrijirea caroseriei auto?

Fiecare fan auto știe că doar spălarea mașinii nu este suficientă pentru a o menține într-o stare impecabilă. Toate preparatele cosmetice, cum ar fi Balsamul Moje Auto Bodywork , sunt una dintre numeroasele moduri de îngrijire a caroseriei. Cu toate acestea, merită să ne amintim să utilizați numai produse dovedite și sigure. Moje Auto Body Balm este un produs care este sigur pentru toate tipurile de lacuri. Îmbunătățește profunzimea culorii și îi restabilește frumusețea naturală. O serie de produse cosmetice profesionale de la Moje Auto este o garanție a celei mai înalte calități, siguranță și ușurință în utilizare.


Sfatul 2
Ce pot face pentru ca vopseaua să nu se murdărească?

Dacă, imediat după spălarea mașinii, particulele de praf se acumulează din nou pe vopsea, merită să o foloseștiMy Auto Fast Ceară sintetică. Formula specială de ceară lichidă vă permite să străluciți instantaneu caroseria mașinii, creând pe ea un strat protector care respinge praful. Dacă după spălare, mașina dumneavoastră se murdărește rapid, atunci după ce ați folosit Quick Wax, efectul de curățenie va rămâne cu siguranță mai mult timp. Acesta este cel mai bun mod de a prelungire efectele și de a proteja rapid lacul împotriva condițiilor meteorologice dăunătoare.


Sfatul 3
Ce șampon este cel mai bun pentru o mașină de spălat cu presiune?

Din ce în ce mai mulți șoferi sunt echipați cu aparate de spălat cu presiune, datorită cărora spălarea mașinii acasă capota un efect mai profesional. Totuși, rețineți că aceste spălări profesionale folosesc întotdeauna șampoane profesionale. Datorită lor, obținem efecte atât de spectaculoase ale tratamentelor. Așadar, dacă ești în căutarea unui șampon a cărui formulă a fost dezvoltată având în vedere mașinile de spălat cu presiune, avem o ofertă grozavă pentru tine.My Auto Active Foam pentru mașini de spălat cu presiuneeste un șampon de spălat corporal foarte eficient, universal. Proprietățile puternice de spumare garantează îndepărtarea imediată chiar și a murdăriei încăpățânate.


Caracteristici:
Produsul este nou


Cod: 19-586


Producator: Moje Auto Virage
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 20 Mai 2024, 05:36
2
vizualizări