Moje Auto Solutie Curatat Anvelope 750ML 19-585

30 Lei

Moje Auto Solutie Curatat Anvelope 750ML 19-585



Descriere:
Pregătirea pentru întreținerea și îngrijirea anvelopelor. Reda culoarea profundă a anvelopelor, lăsând o ușoară strălucire la suprafață. Datorită conținutului de emulsii de silicon, oferă protecție pe termen lung împotriva pătării, decolorării și crăpăturii cauciucului. Proprietățile antistatice ale produsului fac ca suprafața lustruită să rămână curată mai mult timp. Este foarte simplu de utilizat. Produsul are grijă de până la 40 de anvelope.


Avantaje:

Are grijă de anvelope
Restabilește culoarea originală
Are efect antistatic


Utilizare:
Vei avea nevoie:
Laptele meu pentru îngrijirea anvelopelor auto ,
solutie de spalare,
O cârpă curată sau microfibră.


Pasul 1
Spălați și uscați anvelopele:

Aplicați Moje Auto Tire Care Milk pe o suprafață curată și uscată. Prin urmare, primul pas este să spălați bine anvelopele de orice murdărie și apoi să le uscați.


Pasul 2
Agitați preparatul:

Agitați recipientul înainte de utilizare pentru a amesteca bine ingredientele produsului. Agitați recipientul de mai multe ori, apoi treceți la pasul următor.


Pasul 3
Răspândiți agentul pe suprafața anvelopei:

Deblocați atomizorul și întindeți preparatul pe talonul anvelopei, evitând zona benzii de rulare. Nu aplicați niciodată produsul pe partea de rulare a anvelopei!


Pasul 4
Așteptați aproximativ 10 minute:

După aplicarea preparatului pe anvelope, așteptați aproximativ 10 minute. Acesta este timpul necesar pentru ca pregătirea să pătrundă în structura anvelopei și să obțină efectele așteptate.


Pasul 5
Ștergeți cu o cârpă sau microfibră:

După cele 10 minute indicate de producător, ștergeți anvelopa cu o cârpă curată sau cu microfibră. O lustruire atât de scurtă vă va permite să colectați orice exces de preparat și să dați strălucire anvelopei.


Informații suplimentare:
Îngrijirea anvelopelor auto nu este doar o dovadă a îngrijirii profesionale a mașinii. Anvelopele întreținute corespunzător se caracterizează atât prin aspectul impecabil, cât și prin starea mai bună. Dacă doriți să aveți grijă de roțile dvs., asigurați-vă că utilizați un lapte pentru anvelope de bună calitate. În acest fel, le veți proteja de crăpare, ternizare și veți oferi o protecție eficientă împotriva murdăriei. My Auto Tire Care Milk este un preparat care face ca anvelopele să strălucească mult timp. Datorită formulei sale, redă eficient profunzimea culorii, iar emulsia de silicon protejează împotriva maturii și crăpăturii anvelopelor. După utilizare, anvelopele rămân curate mai mult timp, iar la utilizarea regulată, se păstrează și ele. Laptele meu pentru îngrijirea anvelopelor autoeste foarte simplu și rapid de utilizat. Este un produs eficient care este suficient pentru a ingriji pana la 40 de anvelope!


Merita citit: Cum se umfla anvelopele? Ce trebuie să știți despre verificarea și reumplerea presiunii în pneurile auto?


Sfaturi:
Sfat 1
Îngrijirea vehiculului de la roți până la acoperiș!

Marca Moje Auto este o chimie auto profesională care se va ocupa de fiecare autovehicul. Printre numeroasele preparate de curatare, ingrijire si intretinere, le putem gasi atat pentru uz profesional cat si pentru amatori. My Auto Tire Care Milk este, fără îndoială, un produs la care ajung atât profesioniștii, cât și amatorii. Este foarte usor de folosit si garanteaza rezultate spectaculoase!


Sfatul 2
Cum se spală mașina după epilare?

Caroseria mașinii după epilare necesită îngrijire adecvată. Principalul punct este să păstrați stratul de ceară pe vopsea cât mai mult posibil. Atunci merită să ajungeți la preparate precumMy Auto Car Sampon cu cearacare indeparteaza eficient murdaria si protejeaza lacul. Adăugarea de ceară va întări stratul protector, care își va păstra proprietățile mai mult timp.


Sfatul 3
Cum să îngrijești farurile?

La spălarea caroseriei mașinii, farurile sunt adesea trecute cu vederea, care necesită și o îngrijire suplimentară. Pentru a-și păstra aspectul impecabil, merită să folosiți preparate speciale de curățare. Sunt perfecti in acest rolȘervețelele pentru geamurile mașinii melecu care este suficient să ștergeți farurile după spălare. Acestea conțin un preparat special pentru ferestre, care vă permite să îndepărtați murdăria de pe orice suprafață de sticlă.


Caracteristici:
Produsul este nou


Cod: 19-585


Producator: Moje Auto Virage
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 22 Apr 2024, 05:02
1
vizualizări