Moje Auto Solutie Curatat Jante Bloody Circle Rosie 750ML 19-601

22 Lei

Moje Auto Solutie Curatat Jante Bloody Circle Rosie 750ML 19-601



Descriere:
Preparatul pentru curățarea jantelor Moje Auto BLOODY WHEEL RIMS este un lichid de curățare eficient cu efect de „jantă sângeroasă”, care reacționează cu impuritățile puternice. Îndepărtează murdăria încăpățânată de pe toate tipurile de jante din oțel, aluminiu, crom și lăcuit. Folosind lichidul, spalarea jantelor murdare devine rapida si eficienta si in acelasi timp nu exista riscul de zgarietura.


Avantaje:

Îndepărtează eficient murdăria dură fără a zgâria,
Poate fi folosit pe toate tipurile de jante - oțel, aluminiu, crom și vopsit,
Redă un nou aspect jantelor,
Creează un efect de sângerare.


Utilizare:
Vei avea nevoie:
Moje Auto Pregătire pentru curățarea jantelor Bloody Circle


Pasul 1
Asigurați-vă că janta este rece:

Moje Auto Soluția de curățare a jantei Bloody Circle Rosie trebuie utilizat întotdeauna numai pe jante reci. Prin urmare, înainte de a aplica preparatul, asigurați-vă că jantele sunt suficient de reci.


Pasul 2
Aplicați preparatul pe suprafața curățată:

Pulverizați jantele uniform cu preparatul Blood Circle. Asigurați-vă că toate suprafețele murdare sunt acoperite cu agent de curățare. 


Pasul 3
Așteptați aproximativ 90 de secunde:

După aplicarea preparatului pe jante, așteptați aproximativ 90 de secunde. Acesta este timpul necesar pentru ca ingredientele active din preparat să reacționeze cu murdăria. În acest timp, preparatul își va schimba culoarea în roșu sânge.


Nu uitați să nu lăsați produsul să se usuce pe suprafața curățată!


Pasul 4
Clătiți jantele:

După 90 de secunde, clătiți murdăria cu apă curată de înaltă presiune. Faceți acest lucru cu atenție, asigurându-vă că toate preparatele au fost îndepărtate.


Pasul 5

Repetați dacă este necesar:

Dacă jantele mai au murdărie vizibilă, repetați procesul de curățare. În cazul murdăriei încăpățânate, puteți folosi suplimentar o perie sau un burete.


Cum să curățați corect jantele? - SPA auto


Informații suplimentare:
Curățarea jantelor este o procedură care necesită utilizarea unor preparate adecvate. Murdăria acumulată pe ele este extrem de încăpățânată. Praful de frână și lichidele de funcționare sunt murdărie greu de îndepărtat. Moje Auto Soluția de curățare a jantei Bloody Circle este cea mai bună armă pentru acest tip de murdărie, care creează în plus un efect de sângerare spectaculos!


„Efectul de sângerare” inteligent al jantei


Murdăria puternică și greu de îndepărtat de pe jante este o problemă pe care doar un agent concentrat cu acțiune țintită o poate rezolva. Am dezvoltat o formulă inovatoare care curăță, reînnoiește, regenerează și oferă jantelor un aspect spectaculos.


Merită să știți că „efectul de sângerare” pe jantă apare atunci când janta este puternic contaminată cu pilitură de fier. În cazul jantelor ușor murdare - efectul poate să nu apară. Preparatul poate fi folosit pentru toate tipurile de jante cu o garantie de siguranta si eficacitate.


Merita citit: Curățător de jante My Auto Bloody Circle cu efectul unei „jante care sângerează”


Sfaturi:
Sfat 1
De ce merită să aveți grijă de jante?

Pentru adevărații pasionați de automobile, jantele sunt, fără îndoială, un element care decorează mașina. Prin urmare, îngrijirea lor este o activitate firească. Din păcate, nu toată lumea abordează acest element al mașinii în acest fel. Între timp, jantele neglijate nu numai că nu sunt plăcute din punct de vedere estetic, dar mai ales se uzează mai repede. De aceea, merită să utilizați Moje Auto Preparation pentru curățarea jantelor Bloody Circle în mod regulat. Vă va ajuta să vă mențineți jantele în stare maximă!


Sfatul 2
Îngrijirea roților sau cum să restabiliți negru anvelopelor vechi?

Roțile joacă un rol foarte important în orice mașină. Din păcate, mulți șoferi nu acordă prea multă atenție îngrijirii lor adecvate. În consecință, anvelopele devin rapid plictisitoare, mai puțin flexibile și se uzează mai repede. Este suficient să folosiți preparate de protecție, cum ar fiLaptele meu pentru îngrijirea anvelopelor auto. Dacă anvelopele tale necesită un efect rapid „wow”, atinge-leProdus de îngrijire Moje Auto Tire - Black Tire cu efect de anvelopă umedă! Le vei restabili imediat întunericul profund și le vei crește valoarea estetică.


Sfatul 3
Curățarea jantelor de murdăria grea - care este cel mai bun mod de a curăța jantele?

Curățarea jantelor de murdăria încăpățânată necesită uneori utilizarea unor instrumente suplimentare. Apoi, merită să alegeți perii sigure care vor îndepărta eficient murdăria, dar nu vor zgâria suprafața. Brandul Moje Auto ți-a pregătit aici o ofertă interesantă.My Auto Detailer Brush PRO pentru spălarea janteloreste un produs care este un „must have” absolut în fiecare salon de detaliere. Echipați-vă garajul cu el, iar curățarea jantelor va deveni o joacă de copii și distracție!


Îngrijirea roților este o sarcină care necesită utilizarea unor pregătiri atente. Dacă alegeți produse Moje Auto dovedite , puteți fi sigur că roțile vor fi impecabil curate și bine conservate!


Caracteristici:
Produsul este nou


Cod: 19-601


Producator: Moje Auto Virage
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 22 Apr 2024, 05:02
12
vizualizări