Moje Auto Solutie Curatat Jante Super Puternica 750ML 19-047

15 Lei

Moje Auto Solutie Curatat Jante Super Puternica 750ML 19-047



Descriere:
Detergent super puternic, acid pentru curățarea jantelor auto. Îndepărtează eficient depunerile de pe plăcuțele de frână și alte murdărie de drum. Funcționează bine la curățarea jantelor din aluminiu și oțel. Previne coroziunea, dă strălucire și redă strălucirea inițială suprafețelor curățate. Previne decolorarea cauzată de depunerile din plăcuțele de frână. Curata si regenereaza aluminiul.


Avantaje:

Proprietăți de curățare super puternice,
Sigur pentru jante și sisteme de frânare,
Îndepărtează eficient praful de frână.


Utilizare:
Vei avea nevoie:
My Auto Rim Cleaner Super puternic


Pasul 1
Testați produsul pe o suprafață mică:

Deoarece Moje Auto Rim Cleaner Super Strong are un efect foarte puternic, ar trebui testat pe o zonă mică de o jantă. Numai după finalizarea testului de încercare puteți trece la următorii pași!


Pasul 2
Agitați preparatul înainte de utilizare:

Înainte de a utiliza produsul, agitați recipientul pentru a o amesteca bine. Apoi deblocați atomizorul și treceți la pasul următor.


Pasul 3
Întindeți produsul pe suprafața de curățat:

Pulverizați uniform suprafața curățată a jantelor de la o distanță de aproximativ 20 de centimetri. Acoperiți toată janta cu preparatul, asigurându-vă că toată murdăria este bine pulverizată.


Pasul 4
Așteptaţi un minut:

Pentru a permite preparatului să reacționeze cu murdăria, așteptați de la câteva secunde până la maximum trei minute.


Pasul 5
Clătiți bine suprafața curățată:

După timpul potrivit, clătiți bine jantele. Cel mai bine este să o faceți sub un jet puternic de apă, de exemplu, cu o mașină de spălat cu presiune sau un furtun de grădină. Dacă este necesar, procesul de curățare poate fi repetat până la obținerea rezultatelor dorite.


Informații suplimentare:
Preparatul pentru curatarea jantelor Moje Auto Felgi Super Strong este un preparat de spalat acid destinat curatarii si spalarii jantelor auto, indepartarea murdariei deosebit de dificile, prevenirea decolorarii si regenerarea aluminiului deteriorat. Îndepărtează eficient depunerile de pe plăcuțele de frână și alte murdărie de drum. Funcționează bine la curățarea jantelor din aluminiu și oțel. Previne coroziunea, dă strălucire și redă strălucirea inițială suprafețelor curățate. Previne decolorarea cauzată de depunerile din plăcuțele de frână. Curata si regenereaza aluminiul.


Căutați un produs pentru curățarea jantelor din oțel și aluminiu cu proprietăți de curățare excepționale? Mizați pe detergentul Moje Auto Rim Agent super puternic pentru curățarea murdăriei extrem de încăpățânate! Este un produs care va curăța și regenera suprafețele jantelor din aluminiu, precum și va îndepărta chiar și murdăria grea din praful de frână sau gudron! Reda strălucirea jantelor curate și bine îngrijite pentru a asigura o ventilație adecvată a componentelor sistemului de frânare.


Notă: Nu utilizați pe suprafețe încălzite. Nu utilizați pentru capacele butucului și piese din plastic. A nu se folosi pentru lacuri colorate și jante pictate manual!


Un produs cu un efect foarte puternic. Citiți cu atentie instrucțiunile de pe etică.



Merita citit: Jante auto - ce preparat este cel mai bun pentru spălat?


Sfaturi:
Sfat 1
Plănuiți să vă regenerați jantele? Mizați pe curățarea în profunzime!
Pasionaților de automobile le place să se ocupe singuri de regenerarea jantelor. Desigur, această sarcină este posibilă, dar baza sa este curățarea temeinică a jantelor. În acest scop , Moje Auto Rim Cleaner Super strong va fi cea mai bună soluție , care va îndepărta toată murdăria. Substratul astfel preparat va fi gata pentru tratamente de regenerare ulterioare.


Sfatul 2
Cum să îngrijești caroseria?

Spălatul auto este o plăcere pură pentru nebunii auto! Mai ales dacă folosesc preparate de bună calitate și sigure. Acestea includ, printre alteleMY Auto Fragrant spumă activă FRUCTE ROSIIcare curăță rapid și ușor corpul de murdărie. Datorită formulei speciale, spuma activă este sigură și pentru suprafețele acoperite cu ceară sau alte straturi de protecție.
Dacă vor să redea strălucirea rapid? Ei se întind spreMy Auto Fast Ceară sinteticăcare conferă imediat caroseriei mașinii o strălucire și creează un strat protector.


Sfatul 3
Cu ce ​​sa speli masina? Iată un produs universal care va funcționa în fiecare garaj!

Spălarea caroseriei sau a geamurilor este o sarcină care necesită nu numai pregătirile potrivite, ci și accesorii.My Auto Virage - Burete tuns cu microfibrăeste un produs cu utilizare universală. Va funcționa bine atunci când spălați caroseria, geamurile, oglinzile sau farurile. Datorită tivului din microfibră, este delicat, super absorbant și eficient atât la curățarea uscată, cât și la cea umedă!
Dacă vrei să ai grijă de mașina ta într-un mod profesionist, pariază pe produse dovedite de cea mai bună calitate. Preparatele și accesoriile Moje Auto au fost aprobate pentru vânzare după ce au trecut testele și examinările necesare.


Caracteristici:
Produsul este nou


Cod: 19-047


Producator: Moje Auto Virage
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 22 Apr 2024, 05:02
9
vizualizări