Moje Auto Solutie Curatat Bord Lucios 750ML 19-001

26 Lei

Moje Auto Solutie Curatat Bord Lucios 750ML 19-001



Descriere:
My Auto Cockpit Protectant glossy este un lapte de îngrijire pentru cockpit cu adaos de ceară naturală. Curăță și îngrijește părțile din plastic ale interiorului mașinii. Oferă luciu barelor de protecție nevopsite, spoilerelor, cauciucului. Nu gras. Are efect antistatic și previne depunerea prafului.


Avantaje:

Reînnoiește și conservă
Redă aspectul și culoarea naturală
Protejează împotriva prafului și UV


Utilizare:
Vei avea nevoie:
My Auto Dashboard Protectant lucios .
O cârpă moale.


Pasul 1
Agitați recipientul:

Înainte de utilizare, My Auto Cockpit Protectant Glossy trebuie agitat bine. Prin mișcarea energică a recipientului în sus și în jos, amestecați ingredientele și obțineți consistența potrivită a produsului.


Pasul 2
Deblocați atomizorul:

Atomizorul trebuie deblocat pentru a aplica produsul. Pentru a face acest lucru, întoarceți vârful pulverizatorului de la funcția „Oprit” în cea care vă permite să eliberați preparatul. Aceasta va elibera butonul de blocare.


Pasul 3
Aplicați preparatul;

Aplicați My Auto Cockpit Protectant lucios direct pe suprafața de curățat sau pe o cârpă curată și moale. Apoi, întindeți uniform preparatul cu o cârpă.


Important! Nu pulverizați volanul, pedalele sau geamurile!


Pasul 4
Polonez-o:

După întinderea produsului pe suprafața de curățat, este timpul să-l lustruiți. Am bătut cabina de pilotaj cu o cârpă moale. Datorită lustruirii, vom obține un efect lucios.


Pasul 5
Blocați atomizorul:

După terminarea lucrărilor, întoarceți vârful atomizorului la „Oprit” și depozitați preparatul. Nu uitați să-l țineți departe de copii!


Informații suplimentare:
My Auto Cockpit Protectant lucios curăță și îngrijește perfect toate elementele din plastic. Va funcționa bine pentru îngrijirea cockpitului, precum și a altor elemente nevopsite ale vehiculului. Datorita compozitiei nu lasa pelicula grasa, iar efectul antistatic garanteaza o curatenie mai indelungata. Este un preparat ideal pentru utilizare pe tabloul de bord. Protejează eficient împotriva efectelor nocive ale radiațiilor UV, creând o barieră de protecție. Lasa un finisaj stralucitor si un parfum placut.


Merita citit: Cum să curățați plasticul din mașină? Cei mai buni agenți pentru materiale plastice din mașină


Sfaturi:
Sfat 1
De ce se estompează tabloul de bord?

Dacă cabina ta nu mai este la fel de neagră ca în momentul în care l-ai cumpărat, este un semn că nu ai grijă de el în mod corespunzător. Pentru a evita estomparea culorii, este o idee bună să utilizați My Auto Cockpit Protectant Glossy în mod regulat . Acest preparat va proteja tabloul de bord de efectele nocive ale soarelui. Va scoate în evidență profunzimea culorii și va proteja eficient împotriva depunerii din nou a prafului. Este un produs sigur și eficient care îl va menține curat și elegant pentru mai mult timp.


Sfatul 2
Cum să îngrijești interiorul vehiculului?

Îngrijirea exteriorului mașinii este mult mai ușoară decât îngrijirea interiorului mașinii. În interior există diferite tipuri de materiale pentru care trebuie utilizate preparate selectate corespunzător. În funcție de tipul de tapițerie, trebuie selectat un preparat adecvat de curățare și întreținere. Cel mai adesea, scaunele sunt tapițate cu material textil care, din păcate, absoarbe și mirosurile neplăcute.Spuma de curățare My Auto Tapiterie cu neutralizator de mirosurieste un produs ideal pentru curățarea și împrospătarea tapițeriei din material textil în fiecare mașină!


Sfatul 3
Cum să scapi de mirosurile neplăcute din mașină?

Mirosurile neplăcute din mașină pot fi cauzate de mulți factori. De la igiena necorespunzătoare la aer condiționat mucegăit. Odorizantele singure pot să nu fie suficiente dacă aerul condiționat nu este curățat în mod regulat.Mașina mea nouă Auto CleanAireste o modalitate rapidă și eficientă de curățare a sistemului de aer condiționat fără utilizarea unor instrumente suplimentare. Un sfert de oră este suficient pentru a scăpa de microorganismele patogene și a reîmprospăta mașina!


Caracteristici:
Produsul este nou


Cod: 19-001


Producator: Moje Auto Virage
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 22 Apr 2024, 05:02
9
vizualizări