Moje Auto Solutie Curatat Bord Si Plastice Aspect Lucios Vanilie 300ML 19-573

17 Lei
Nou, Cu factură, Cu garanție

Moje Auto Solutie Curatat Bord Si Plastice Aspect Lucios Vanilie 300ML 19-573



Descriere:
Curăță: îndepărtează eficient toată murdăria de pe elementele din interiorul mașinii din plastic. Pătrunde în structura suprafețelor curățate, creând o acoperire și protejându-le împotriva remurdării. Separă și respinge particulele de praf, provocând un efect de auto-curățare.
Anti-praf: are proprietăți antistatice. prietenos cu alergiile.
Hraneste: utilizarea regulata regenereaza permanent suprafata materialului, imbogatind profunzimea si intensitatea culorii. Lasă o aromă plăcută care rămâne în interiorul mașinii mult timp.
Oferă super strălucire: datorită conținutului de silicon, oferă strălucire de lungă durată suprafețelor tratate.
Conține un Filtru UV: protejează elementele din plastic împotriva decolorării din cauza luminii solare agresive.


Avantaje:
Curata, protejeaza si pastreaza - actioneaza in mai multe directii
Lasa un miros frumos si proaspat, care se traduce in placerea de a conduce
Este prietenos cu alergiile și protejează suprafețele împotriva re-depunerii de praf și radiații UV


Cum se utilizeaza?
Veți avea nevoie de:
My Car, lapte lucios cockpit ,
O laveta moale de lustruit (de exemplu, microfibră),
O laveta curată pentru a aplica produsul în locuri greu accesibile.


Pasul 1
Agitați puternic preparatul
Înainte de utilizare, agitați recipientul de mai multe ori pentru a amesteca bine ingredientele. Nu merită sări peste acest pas. Permite combinarea corectă a ingredientelor active, ceea ce asigură performanța optimă și consistența corespunzătoare a produsului.


Pasul 2
Aplicați produsul pe suprafață
Spatiile mari pot fi pulverizate direct prin aplicarea preparatului pe suprafata. După pulverizare, împrăștiați agentul folosind o laveta curată. În cazul locurilor greu accesibile și în jurul ferestrelor, aplicați produsul pe o laveta. Apoi pur și simplu întindeți-o pe suprafața de curățat, frecând-o bine.


Pasul 3
Lustruiți cu o laveta moale
Folosind o laveta din microfibră, frecați preparatul în structura elementelor de curățat și lustruiți suprafața. Datorită compoziției sale, laptele de cockpit lucios VANILLA Moje Auto Mleczko nu necesită lustruire îndelungată. După ștergerea cockpitului cu o laveta din microfibră, acesta va deveni imediat strălucitor și își va recăpăta culoarea intensă.


Pasul 4
Depozitați produsul într-un loc sigur
După terminarea lucrărilor, închideți atomizorul cu capacul inclus. Apoi puneți preparatul într-un loc sigur, uscat și întunecat. Nu uitați să nu lăsați My Car Glossy Vanilla Cockpit Milk la îndemâna copiilor!


Informații suplimentare
Moje Auto Glossy Vanilie cockpit milk este un produs sub formă de lapte cu un atomizor ușor de utilizat. Formula specială a preparatului vă permite să păstrați elementele din plastic în stare perfectă. Prezența unui filtru UV în compoziție vă permite să protejați suprafețele curățate împotriva influenței radiațiilor ultraviolete. Proprietățile antistatice limitează eficient re-depunerea prafului, ceea ce asigură curățenia pentru mai mult timp. Agentul va funcționa bine în orice model de mașină, iar aroma sa plăcută, de vanilie, va spori în plus confortul călătoriei. Curăță și îngrijește eficient cockpitul, asigurând o strălucire frumoasă și curățenie pentru mai mult timp.


Caracteristici:
Produsul este nou


Cod: 19-573


Producator: Moje Auto
Actualizat la:
15 Oct 2024, 06:53
Raportează
Actualizat la:
15 Oct 2024, 06:53
Raportează