Moje Auto Solutie Innegrit Bandouri Plastice Si Cauciucuri Anvelope 250ML 19-644

13 Lei

Moje Auto Solutie Innegrit Bandouri Plastice Si Cauciucuri Anvelope 250ML 19-644



Descriere:
Redă culoarea inițială și conferă o strălucire delicată. Creează protecție împotriva umidității, sării și condițiilor meteorologice negative și previne depunerea murdăriei. Perfect pentru a întuneca articolele decolorate și decolorate. Este un produs excelent pentru regenerarea tuturor părților din plastic negru ale corpului, precum și a anvelopelor și a garniturilor. Aderă puternic la materiale plastice și redă culoarea naturală, subliniind în plus textura. Efectul materialelor plastice vizibil hrănite și contrastante este garantat.


Avantaje:

Protejează materialele plastice și cauciucul
Le restabilește culoarea inițială
Lasa un finisaj satinat.


Utilizare:
De ce ai nevoie?
My Auto Blackener pentru plastic și cauciuc ,
Burete, spumă sau aplicator special.
Lavetă din microfibră pentru lustruire.


Pasul 1

Pregătiți suprafața pentru aplicarea produsului:

Înainte de a putea trece la aplicarea produsului pe părțile din plastic sau cauciuc, trebuie să le pregătiți corespunzător. În acest scop, elementele trebuie curățate temeinic de orice murdărie, iar suprafața trebuie degresată și uscată bine. Substratul astfel preparat va reactiona mult mai bine cu produsul. Datorită acesteia, textura suprafeței va fi mult mai accentuată, iar adâncimea culorii va fi intensă. În plus, stratul va rămâne pe substrat mai mult timp, ceea ce va asigura o întreținere corespunzătoare.


Pasul 2

Agitați preparatul:
Dacă elementele pe care doriți să aplicați produsul au fost corect curățate, degresate și uscate, este timpul să treceți la pasul următor. Înainte de utilizare, Moje Auto Black pentru plastic și cauciuc trebuie agitat bine. Acesta este un pas necesar care va asigura amestecarea corectă a ingredientelor produsului și funcționarea corectă a acestuia. Pentru a face acest lucru, întoarceți recipientul energic de mai multe ori, răsturnându-l cu susul în jos și înapoi. După vreo duzină de secunde, preparatul ar trebui să dobândească consistența potrivită.


Pasul 3
Aplicați agentul de înnegrire:

Aplicați o cantitate mică de Moje Auto Black pentru plastic și cauciuc pe un burete sau un aplicator special . Apoi masați ușor agentul în părțile din plastic sau cauciuc ale corpului. Amintiți-vă că produsul conține pigmenți care pot păta hainele sau tapițeria. Așa că aveți grijă când îl aplicați. Frecați agentul cu mișcări ușoare. Se lasa sa se usuce.


Pasul 4
Polonez-o:

Când preparatul se usucă, lustruiți suprafața. În acest scop, alegeți o cârpă moale din microfibră care vă va asigura cele mai bune rezultate. Frecați elementele acoperite cu negru timp de câteva secunde până se obține un luciu satisfăcător, satinat. My Auto Blackener pentru plastic și cauciuc lasă o ușoară strălucire, menținând în același timp un finisaj satinat. Suprafețele lustruite le vor sublinia textura, ceea ce le va oferi un nou aspect.


Pasul 5
Curățați uneltele și depozitați produsul:

My Auto Blackener pentru plastic și cauciuc conține pigmenți care colorează eficient instrumentele. Prin urmare, aplicatorul și cârpa trebuie spălate imediat după utilizare. Amintiți-vă că din cauza vopselei pot rămâne pete vizibile pe aplicator și pe cârpă, care vor fi imposibil de îndepărtat. Cu toate acestea, nu utilizați înălbitor. După curățare, atât aplicatorul, cât și cârpa vor fi utile pentru reaplicarea înnegririi. Păstrați preparatul într-un loc uscat și cald, la îndemâna copiilor.


Informații suplimentare:
My Auto Blackener pentru plastic și cauciuc este un preparat care își va găsi utilizarea în fiecare garaj. Ca produs pentru întreținerea și lustruirea elementelor din cauciuc și plastic, va funcționa bine în îngrijirea mașinii. Datorită proprietăților sale, reface perfect culorile naturale ale tuturor elementelor din cauciuc sau plastic. Poate fi folosit cu succes pe anvelope pentru a scoate în evidență profunzimea culorii și pentru a sublinia textura. Produsul le va proteja suplimentar împotriva impactului negativ al condițiilor de drum. My Auto Blackener pentru plastic și cauciuc merită folosit și pe bara de protecție, garnituri sau alte părți ale corpului din plastic sau cauciuc. După aplicare, veți observa o diferență dramatică. Datorită preparatului, veți reda strălucirea anterioară și culoarea vie a unei bare de protecție sau a oglinzilor decolorate.


Redă culoarea inițială și conferă o strălucire delicată elementelor din cauciuc sau plastic. Creează protecție împotriva umidității, sării și condițiilor meteorologice negative și îngreunează depunerea murdăriei. Datorită proprietăților sale, este un preparat de îngrijire și conservant. My Auto Blackener pentru plastic și cauciuceste perfect pentru a întuneca articolele decolorate și decolorate. Este un produs excelent pentru regenerarea tuturor părților din plastic negru ale corpului, precum și a anvelopelor și a garniturilor. Prin urmare, merită să îl utilizați pe elemente precum barele de protecție, oglinzile și alte materiale plastice cu finisaj satinat. Datorită compoziției chimice, preparatul aderă puternic la materiale plastice, datorită cărora le restabilește culoarea naturală. În plus, înnegrirea subliniază în mod eficient textura suprafeței. Efectul materialelor plastice vizibil hrănite și contrastante este garantat!


Atenţie! Produsul conține pigment, poate păta hainele și tapițeria!


Merita citit: Cum să curățați plasticul din mașină? Cei mai buni agenți pentru materiale plastice din mașină


Sfaturi:
Sfat 1
Cum să restabiliți strălucirea plasticelor decolorate?

În multe mașini depozitate sub nor, există o pierdere rapidă a culorii pe elementele din plastic ale caroseriei. Din păcate, un astfel de vehicul pierde foarte mult în aspect și, prin urmare, și în valoare. Mai ales atunci când vindeți o mașină, merită să aveți grijă de aspectul său impecabil. Mulți oameni decid să ducă mașina la un studio de detaliere înainte de a o scoate la licitație. Ei pot face minuni acolo! Când vine vorba de elemente din plastic și cauciuc, puteți utiliza cu succes My Auto Blackener pentru plastic și cauciuc . Produsul va reda splendoarea de odinioară a materialelor plastice decolorate și, în plus, le va păstra. Efectele vor fi vizibile mai mult timp, iar plasticul va deveni mai puțin susceptibil la decolorare.


Sfatul 2
Cum să ai grijă de corp?

Caroseria este partea noastră reprezentativă a mașinii. Suntem încântați când trecem pe lângă o mașină care strălucește în soare pe stradă, cu jante perfect curate, cauciucuri negre jet și vopsea impecabilă. Între timp, aceste efecte pot fi obținute fără prea mult efort. Folosiți doar produsele și accesoriile potrivite. Marca Moje Auto are o selecție destul de mare în arsenalul său! Merită folosit în îngrijirea corpuluiMy Auto Fast Ceară sinteticăcare va proteja lacul și îl va lustrui eficient. O altă modalitate de a obține o strălucire spectaculoasă poate fi aplicareaLoțiunea de corp My Auto. Cu toate acestea, merită să ne amintim și despre igiena obișnuită. Curățarea mașinii trebuie efectuată în mod regulat, după cum este necesar. Accesați numai preparatele dovedite pentru spălarea caroseriei, de ex.MY Auto Fragrant spumă activă FRUCTE ROSIIcare are un pH neutru.


Sfatul 3
Cum să pregătești o mașină pentru vânzare?

Dacă intenționați să vă vindeți mașina, cu siguranță doriți să profitați la maximum de ea. Amintiți-vă că toată lumea cumpără cu ochii. Deci, dacă doriți ca valoarea mașinii dvs. să crească vertiginos, asigurați-vă că arată impecabil. Cu produsele Moje Auto va fi rapid și ușor! Tot ce trebuie să faci este să cumperi câteva preparate care vor reda strălucirea lacului și vor hrăni elementele plastice ale corpului. Atinge, printre alteleLoțiunea de corp My Autocare lustruiește eficient și redă lacul la intensitatea sa naturală. Merită și aplicatProdus de întreținere a barei de protecție Moje Auto BUMPERcare le va reda strălucirea naturală și, în plus, le va păstra. Dar nu uita de interior! Aici merită să trecem în revistă produsele din linia Detailer , care se caracterizează printr-o precizie excepțională în exploatare.


Îngrijirea și întreținerea corespunzătoare a mașinii dumneavoastră îi prelungesc durata de viață. Așadar, dacă doriți ca mașina dvs. să arate ca nouă în ciuda trecerii anilor, asigurați-vă că aveți grijă de ea folosind cele mai bune preparate. Încă din primele zile, merită să folosiți produse de curățare de bună calitate, care păstrează în plus suprafețele curățate. Astfel de tratamente vor păstra starea impecabilă de noutate pentru o perioadă lungă de timp, ceea ce se va traduce prin satisfacții mai lungi. Cu siguranță este mai bine să ai grijă de mașină în mod regulat decât să o resuscitezi printr-o serie de tratamente care îi redau aspectul inițial.


Caracteristici:
Produsul este nou


Cod: 19-644


Producator: Moje Auto Virage
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 23 Apr 2024, 05:35
6
vizualizări