Moje Auto Spray Curatat Clima Arctic 150ML 19-583

20 Lei

Moje Auto Spray Curatat Clima Everfresh 150ML AMT19-092/8



Descriere:
Un preparat eficient pentru dezinfectarea orificiilor de ventilație și a sistemelor de aer condiționat din vehicule. Îndepărtează mirosurile neplăcute cauzate de murdărie și umiditate, asigurând prospețimea vehiculului. Elimină bacteriile și ciupercile. Reîmprospătează interiorul mașinii. Substanțele conținute în preparat funcționează eficient după 15 minute.
Sunteți conștient de consecințele igienei ventilației necorespunzătoare? Lipsa sau curățarea prea rar a orificiilor de ventilație vă expun, pe dumneavoastră și pe pasagerii dvs., riscul de rănire! Ciupercile și bacteriile se înmulțesc în sistemul de ventilație, pentru care este un loc ideal de dezvoltare. Orice impurități care se acumulează în sistem duc la formarea de mirosuri neplăcute. Ele sunt dovada că microbii se joacă în aerul condiționat. Scapa de ele cu My Auto CleanAir Arctic !


Avantaje:
Elimină bacteriile și ciupercile
Reîmprospătează și curăță aerul condiționat,
Îndepărtează mirosurile neplăcute,
Nu sunt necesare instrumente suplimentare
Lasă o aromă proaspătă, arctică.


Utilizare:
Vei avea nevoie:


My Auto CleanAir Arctic
Pasul 1
Opriți aerul condiționat:

My Auto CleanAir Arctic rulează într-un circuit intern închis. Dacă doriți să curățați sistemul de ventilație, trebuie mai întâi să opriți aerul condiționat din mașină.


Pasul 2
Reglați fluxul de aer:

După oprirea aerului condiționat, setați fluxul de aer pe circulație internă. Apoi creșteți fluxul de aer la puterea maximă și treceți la pasul următor.


Pasul 3
Închideți geamurile și reglați scaunele:

Acum este timpul să închideți geamurile și să reglați scaunele. Acestea trebuie așezate într-o poziție verticală. Asigurați-vă că toate ferestrele sunt bine închise.


Pasul 4
Rulați pregătirea:

Plasați My Auto CleanAir Arctic chiar în spatele scaunelor din față, de preferință în mijlocul vehiculului. Scoateți capacul de protecție al produsului și porniți atomizorul. Apoi părăsiți mașina, închizând ușa ermetic. Lăsați preparatul într-o mașină închisă ermetic timp de 15 minute.


Pasul 5
Aerisiți mașina:

După timpul indicat de producător, ventilați bine interiorul mașinii. Pentru a face acest lucru, deschideți toate ușile mașinii și lăsați-le deschise timp de aproximativ 5 minute.


Informații suplimentare:
Moje Auto CleanAir Arctic este un preparat pentru curățarea aerului condiționat și a orificiilor de ventilație la toate modelele de mașini. Se caracterizeaza printr-un parfum placut, parfum barbatesc elegant. Elimina impuritatile, mirosurile neplacute cauzate de umezeala din canalele de ventilatie. Utilizarea acestuia garantează condiții foarte bune pentru o conducere confortabilă. Conceput pentru împrospătarea regulată. Oferă rezultate rapide - după doar 15 minute.


Moje Auto CleanAir are permisiunea Oficiului de Înregistrare a Dispozitivelor Medicale, a Produselor Medicamentale și a Produselor Biocide Nr. 6619/16


CleanAir Arctic este ușor de utilizat. Îl poți folosi fără instrumente suplimentare.


Merita citit: Cum să preveniți defecțiunea aerului condiționat și să vă asigurați funcționarea corectă?


Sfaturi
Sfat 1
Cât de des trebuie curățat sistemul de ventilație?

Aerul condiționat trebuie curățat în mod regulat. Cel mai bine este să o faci la fiecare 3-5 luni. My Auto CleanAir Arctic lasă o aromă proaspătă arctică pentru o lungă perioadă de timp. Dacă după ceva timp simți din nou mirosul neplăcut de umezeală, este semn că orificiile de ventilație sunt deja foarte murdare. In functie de conditiile de utilizare, aerul conditionat se poate murdari mai repede, iar praful este o baza ideala pentru dezvoltarea microorganismelor.


Sfatul 2
De ce merită să folosiți măsuri de protecție pentru cockpit?

Tabloul de bord este expus la efectele nocive ale razelor UV în fiecare zi. Dacă îți lași mașina într-o parcare însorită, cu siguranță vei observa efectele negative după scurt timp. Atingeți conservanți și preparate de protecție, cum ar fi de ex.My Auto Dashboard Protectant luciossauMy Auto Cockpit Protectant mat. Acestea sunt preparate de protecție a cabinei din diverse materiale.


Sfatul 3
Cum să faci față ferestrelor aburite iarna?

Excesul de umiditate toamna și iarna este o problemă pentru fiecare șofer. Când temperatura de afară scade, geamurile se aburesc imediat după pornirea mașinii. Acest lucru afectează vizibilitatea și crește riscul unui accident pe drum. Prin urmare, ai-o mereu cu tineMoje Auto Nano Antipara - preparat anti-aburire. Formula specială a produsului protejează eficient ferestrele împotriva vaporilor de apă și murdăriei.


Un interior curat este, de asemenea, baza igienei, care ne afectează siguranța. Așa cum îți pasă de curățenia acasă, amintește-ți de asta și în mașină. Cu linia de produse Moje Auto, curățarea și întreținerea vor deveni plăcute și o joacă de copii!


Caracteristici:
Produsul este nou


Cod: 19-092


Producator: Moje Auto Virage
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 22 Mar 2024, 05:00
4
vizualizări