Moje Auto Spray Curatat Clima Black 150ML 19-595

20 Lei

Moje Auto Spray Curatat Clima Black 150ML 19-595



Descriere:
Un preparat eficient pentru dezinfectarea orificiilor de ventilație și a sistemelor de aer condiționat din vehicule. Îndepărtează mirosurile neplăcute cauzate de murdărie și umiditate, asigurând prospețimea vehiculului. Elimină bacteriile și ciupercile. Reîmprospătează interiorul mașinii. Substanțele conținute în preparat funcționează eficient după 15 minute.
Sistemul de ventilație este un loc în care bacteriile și ciupercile au condiții ideale de viață. Daca simti mirosuri neplacute dupa ce ai pornit aerul conditionat, este semn ca microbii s-au acumulat in ele! Pentru a vă asigura sănătatea și confortul în timpul călătoriei, curățați regulat sistemul de aer condiționat. Cu Moje Auto CleanAir Black este extrem de rapid și ușor! După numai 15 minute, aerul condiționat va fi curat, iar mașina va fi umplută cu un parfum plăcut de parfum bărbătesc.


Avantaje:

Curăță și dezinfectează rapid sistemul de aer condiționat,
Omoara bacteriile si ciupercile
neutralizează mirosurile neplăcute,
Nu sunt necesare instrumente suplimentare
Efecte după 15 minute.


Utilizare
Vei avea nevoie:
My Auto CleanAir Black


Pasul 1
Opriți aerul condiționat din mașină:

Primul pas este oprirea aerului condiționat din mașină. Deoarece My Auto CleanAir Black funcționează într-un sistem de ventilație închis, trebuie să vă asigurați că opriți aerul condiționat.


Pasul 2
Porniți ventilația în mașină pentru „circulația internă”:

Acum este timpul să porniți circuitul intern de ventilație. Setați ventilatorul la putere maximă, ceea ce va ajuta agentul de curățare să pătrundă bine.


Pasul 3
Închideți strâns geamurile și reglați scaunele:

Următorul pas este să setați scaunele într-o poziție verticală și apoi să închideți ermetic toate geamurile.  My Auto CleanAir Black ar trebui să funcționeze în interiorul unei mașini care ar trebui să fie sigilată etanș.


Pasul 4
Plasați my auto cleanair black în spatele scaunelor din față:

Acum plasați My Auto CleanAir Black chiar în spatele scaunelor din față, astfel încât să ocupe un loc central în mașină. Scoateți capacul de siguranță și porniți atomizorul. După activarea pregătirii, coborâți din mașină și închideți ușa. Lăsați produsul să acționeze aproximativ 15 minute.


Pasul 5
Aerisiți mașina după procedură:

După cele 15 minute indicate, preparatul ar trebui să elibereze întregul conținut. Acesta este timpul necesar pentru curățarea și îndepărtarea microbilor din aer condiționat. După aceea, aerisește bine mașina deschizând toate ușile timp de cel puțin 5 minute.


Informații suplimentare:
Moje Auto CleanAir Black este un preparat eficient conceput pentru a reîmprospăta și curăța aerul condiționat și orificiile de ventilație din mașini. Funcționează în mai multe direcții - curăță sistemul de ventilație și elimină mirosurile neplăcute. Este un agent eficient și universal care elimină bacteriile și ciupercile din aer, care apar ca urmare a contaminării sistemului de aer condiționat și orificiilor de aerisire din mașină. Neutralizează instantaneu mirosurile neplăcute, împiedicându-le să reapară. După utilizarea produsului, interiorul cabinei mașinii este umplut cu parfumul proaspăt al parfumului bărbătesc elegant.


Moje Auto CleanAir are permisiunea Oficiului de Înregistrare a Dispozitivelor Medicale, a Produselor Medicamentale și a Produselor Biocide Nr. 6619/16
My Auto CleanAir Black este ușor de utilizat. Puteți curăța rapid alimentarea cu aer și ventilația fără unelte suplimentare.
Merita citit:Aer condiționat în mașină în timpul iernii - trebuie să îl utilizați și cum să o faceți corect?


Sfaturi:
Sfat 1
Este sigur să utilizați my auto cleanair black?

Moje Auto CleanAir Black este complet sigur de utilizat. O condiție prealabilă pentru buna funcționare a produsului este respectarea metodei de utilizare. Produsul meu Auto CleanAir Black a fost aprobat pentru vânzare cu confirmarea Ministerului Sănătății. Aceasta este o garanție de siguranță și cea mai înaltă calitate!


Sfatul 2
Dezinfecția în mașină? Da, merită să faci și acolo!

În fiecare zi atingem zeci de suprafețe diferite cu care și alții au intrat în contact. Prin atingere răspândim majoritatea virușilor, bacteriilor și ciupercilor. Lipsa de igienă este primul pas către infecție. Prin urmare, merită să porți cu tineȘervețele Softi pentru dezinfecția mâinilorcare ne protejează de microbi. În plus, utilizați-l în mod regulatMoje Auto Antibacterio 3in1 de curatat tapiteriepentru a vă asigura că mașina dumneavoastră este fără germeni!


Sfatul 3
Cum să curățați volanul în mașină?

De asemenea, volanul necesită curățare regulată. În funcție de gradul de kilometraj, trebuie curățat de 3-5 ori pe an. Desigur, vorbim despre o curățare temeinică cu preparate speciale pentru uz profesional. Este, fără îndoială, una dintre eleMy Auro Detailer APC All Purpose Cleaner. Rapid și eficient, și în același timp sigur pentru suprafețele curățate.


Având grijă de interiorul mașinii, avem grijă și de sănătatea noastră. Un interior curat și igienic este lipsit de germeni dăunători și, astfel, călătoriile devin mai sigure. Așa că alegeți în mod conștient produsele de curățare și veți afla despre beneficiile îngrijirii auto conștiente.


Caracteristici:
Produsul este nou


Cod: 19-595


Producator: Moje Auto Virage
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 22 Mar 2024, 05:00
8
vizualizări