Moje Auto Spray Curatat Clima New Car 150ML 19-598

20 Lei

Moje Auto Spray Curatat Clima New Car 150ML 19-598



Descriere:
Un preparat eficient pentru dezinfectarea orificiilor de ventilație și a sistemelor de aer condiționat din vehicule. Îndepărtează mirosurile neplăcute cauzate de murdărie și umiditate, asigurând prospețimea vehiculului. Elimină bacteriile și ciupercile. Reîmprospătează interiorul mașinii. Substanțele conținute în preparat funcționează eficient după 15 minute.
My Auto CleanAir New Car este modalitatea perfectă de a scăpa de mirosurile neplăcute din aer condiționat și din interiorul mașinii. Preparatul a fost dezvoltat în așa fel încât să fie ușor și rapid de utilizat. Datorită formulei speciale, veți avea grijă de curățenia sistemului de ventilație fără efort inutil și instrumente suplimentare. Mizați pe dezinfecția eficientă și bucurați-vă de mirosul proaspăt și de lungă durată al unei mașini noi.


Avantaje:

Are efect bactericid și fungicid, dezinfectând eficient aerul condiționat,
Nu necesită utilizarea niciunui instrument,
neutralizează mirosurile neplăcute,
Efectul după 15 minute,
Lasă o aromă plăcută de mașină nouă.


Utilizare
Vei avea nevoie:


Mașina mea nouă Auto CleanAir
Pasul 1
Setați ac/ la „oprit”:

Înainte de a porni Moje Auto CleanAir New Car , asigurați-vă că aerul condiționat din sistem este oprit. Pregătirea funcționează numai într-un circuit închis de alimentare cu aer.


Pasul 2
Setați ventilația în modul „circulație internă”:

Cu aerul condiționat oprit, setați sistemul la recirculare internă și porniți ventilatorul. Reduceți puterea orificiilor de aerisire la maxim, deoarece acest lucru va ajuta la distribuirea eficientă a preparatului în interiorul sistemului. Nu uitați să deschideți barurile!


Pasul 3
Reglați scaunele și închideți geamurile:

Scaunele din mașină trebuie așezate în poziție verticală. Ferestrele ar trebui să fie închise ermetic. Acest pas este pentru a vă asigura că preparatul nu ajunge afară. O astfel de pregătire îl va face să circule în circuitul închis al sistemului de ventilație al mașinii.


Pasul 4
Așezați containerul my auto cleanair new car în spatele scaunelor:

Moje Auto CleanAir New Car trebuie plasat în centrul vehiculului, de preferință în spatele scaunelor șoferului și pasagerului . După îndepărtarea capacului de siguranță, împingeți supapa și porniți produsul. Coborâți imediat din mașină și închideți toate ușile. Prin crearea unei cutii sigilate din mașină, lăsați preparatul timp de 15 minute.


Pasul 5
Aerisiți mașina:

După aproximativ 15 minute, când tot conținutul iese din produs, opriți ventilatorul. Apoi deschideți toate ușile și ventilați mașina timp de aproximativ 5 minute. Preparatul are avizele corespunzătoare ale Ministerului Sănătății, care îi garantează siguranța și calitatea înaltă.


Informații suplimentare:

Moje Auto CleanAir NEW CAR - un agent de împrospătare și curățare eficient pentru orificiile de ventilație și sistemele de aer condiționat din vehicule. Acționează în mai multe direcții - curăță, împrospătează, elimină mirosurile neplăcute. Previne apariția lor și contribuie la condiții optime pentru conducerea pe drumuri scurte și lungi. Îndepărtează mirosurile neplăcute cauzate de murdărie și umiditate, asigurând un miros proaspăt în interiorul mașinii. Efectul este vizibil după 15 minute de utilizare a produsului. Sigur pentru toate suprafețele din mașină și pentru sănătatea utilizatorului.


Moje Auto CleanAir New Car are permisiunea Oficiului pentru Înregistrarea Dispozitivelor Medicale, Produselor Medicamentale și Produselor Biocide Nr. 6619/16
Destinat pentru utilizare imediată! Nu aveți nevoie de instrumente specializate pentru aplicarea acestuia.
Merita citit: Cum să curățați eficient aerul condiționat din mașină?


Sfaturi
Sfat 1
Cât de des ar trebui să curățați ventilația?

Aerul condiționat necesită curățare regulată. Acest lucru îl menține curat și asigură funcționarea corectă. Cel puțin de două ori pe an, trebuie efectuate curățarea și dezinfectarea temeinică a sistemului de ventilație, de exemplu cu Moje Auto CleanAir New Car . Mai ales după sezonul de iarnă și vară. De asemenea, nu uitați să curățați regulat orificiile de ventilație.


Sfatul 2
Călătorești des? Ai grija de buna dispozitie!

Călătoriile frecvente pot introduce o rutină, care, din păcate, nu are un efect bun asupra psihicului nostru. Starea de spirit potrivită în timpul conducerii este esențială! Aveți grijă de el, căutând parfumurile preferate care trezesc sentimente pozitive. Îți place mirosul de gumă de mestecat sau de citrice proaspătă? Sau poate preferi o aromă clasicăMy Auto Insenti Wood BLACK? Parfumurile grozave închise într-o sticlă exclusivistă vor decora și împrospăta interiorul.


Sfatul 3
Cum să ai grijă de cockpit?

Îngrijirea cockpitului nu înseamnă doar curățarea acestuia de praf sau alte murdărie. Merită să pariezi pe un preparat care nu numai că curăță, ci și conservă. Cu siguranță le includemLoțiunea My Auto Cockpit Negru strălucitor. Proprietățile unice ale preparatului creează o barieră de protecție împotriva prafului și a efectelor nocive ale UV. Este cel mai bun mod de a avea grijă de cabina dumneavoastră fără efort.


O mașină bine întreținută înseamnă confort în utilizare, care se traduce și în siguranță. În plus, călătoria într-o astfel de mașină este mult mai plăcută. Prin urmare, fiecare șofer ar trebui să aibă grijă de mașina lui, pentru că pentru mulți este o a doua casă!


Caracteristici:
Produsul este nou


Cod: 19-598


Producator: Moje Auto Virage
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 14 Mai 2024, 05:03
6
vizualizări