Moje Auto Spray Curatat Clima Spuma 600ML 19-075

27 Lei

Moje Auto Spray Curatat Clima Spuma 600ML 19-075



Descriere:
Pregătire pentru dezinfecția orificiilor de aerisire a mașinii. Dezinfectează conductele de ventilație din mașini. Produsul poate fi folosit in toate tipurile si modele de autoturisme, atat cu aer conditionat cat si fara.


Avantaje:

Pperare multidirecțională,
Pentru fiecare model de mașină,
Curăță și elimină eficient bacteriile și ciupercile,
Reîmprospătează și elimină mirosurile neplăcute.


Curățarea grilei de ventilație este un adevărat coșmar pentru tine? Mizați pe modalități rapide, sigure și dovedite alegând dispozitivul de curățare a aerului Moje Auto ! Este un preparat care vă va permite să aveți grijă de canalele de ventilație și să preveniți eficient formarea mirosurilor neplăcute. Va funcționa cu orice model de mașină, iar utilizarea sa este extrem de simplă și rapidă!


Utilizare
Vei avea nevoie:
Dispozitivul de curățare a aerului meu automat ,
Lavetă din microfibră.


Pasul 1
Puneți tubul:

Scoateți capacul de protecție a produsului. Apoi puneți tubul pe supapa recipientului. Conectați vârful într-o singură mișcare, apoi treceți la pasul următor.


Pasul 2
Opriți ventilația și introduceți tubul în ventilație:

Opriți suflanta din sistemul de ventilație pentru a efectua procedura de curățare. Apoi introduceți capătul tubului în grila de admisie a aerului de pe tabloul de bord. Împingeți tubul până la capăt.


Pasul 3
Puneți preparatul în orificiile de ventilație:

Când distribuiți preparatul, trageți încet tubul, astfel încât produsul să umple întreaga grilă. Îndepărtați excesul de produs care iese cu o cârpă din microfibră.


Pasul 4
Distribuiți toate celelalte orificii de admisie:

Repetați procedura pentru fiecare intrare de aer. În acest fel, preparatul va dezinfecta temeinic conductele de ventilație din mașina dumneavoastră. Așteptați aproximativ 5-6 minute pentru ca preparatul să reacționeze cu murdăria.


Pasul 5
Deschide ferestrele și dă aerul:

Deschideți geamurile și porniți suflanta la cea mai mică putere, lăsând-o aprinsă timp de aproximativ 30 de secunde. După acest timp, preparatul va dispărea, lăsând orificiile de ventilație curate și parfumate.


Informații suplimentare:
Produsul pentru curățarea orificiilor de ventilație Moje Auto NAWIEW este un preparat pentru curățarea sistemelor de ventilație cu acțiune multidirecțională. Curăță canalele de ventilație din mașini, previne creșterea bacteriilor și ciupercilor și elimină mirosurile neplăcute. Este sigur și ușor de utilizat - are o supapă convenabilă. Produsul poate fi folosit in toate tipurile si modele de autoturisme, atat cu aer conditionat cat si fara.


Merita citit: Cum să curățați și să reîmprospătați eficient orificiile de ventilație din mașină?


Sfaturi
Sfat 1
Cât de des ar trebui să înlocuiți filtru de habitaclu al aerului condiționat?

Dacă, în ciuda puterii maxime, orificiile de ventilație suflă slab, poate însemna două posibilități. Prima este contaminarea fizică a orificiilor de ventilație. Aici este suficient să folosiți Moje Auto Preparation pentru curățarea orificiilor de ventilație . A doua posibilitate poate fi un filtru de habitaclu al aerului condiționat înfundat. Din păcate, uităm adesea de el, iar înlocuirea lui ar trebui să aibă loc o dată pe an! Rețineți acest lucru data viitoare când vă curățați aparatul de aer condiționat!


Sfatul 2
Ce loțiune pentru cockpit să alegi?

Curățarea cockpitului este un lucru, dar îngrijirea lui este o altă poveste! Merită să vă amintiți acest lucru de fiecare dată când vă curățați mașina. Din păcate, uităm adesea de conservanți, concentrându-ne doar pe îndepărtarea murdăriei. Și doar ajunge la elMy Auto Cockpit Lotion negru matsauLoțiunea My Auto Cockpit Negru strălucitorpentru a vă curăța și întreține cabina! Un produs, o activitate și atât de multe beneficii!


Sfatul 3
Cum se protejează afișajul de pe tabloul de bord?

Dacă în mașina dvs. este instalat un afișaj LCD, nu uitați să îl îngrijiți corespunzător. Din păcate, multe preparate adaptate pentru curățarea plăcii pot afecta negativ afișajul delicat. Prin urmare, este cu siguranță mai bine să îl utilizațiMoje Auto LCD cleaner - Atomizor. Un preparat rapid de utilizat pe care îl puteți folosi și pe carcasele din plastic!


Interiorul mașinii este o oază de liniște pentru mulți pasionați de mașini. Întorcându-ne de la muncă, ne dorim că călătoria să fie confortabilă. Și nu există nimic mai plăcut decât o aromă plăcută care umple interiorul mașinii, ceea ce va face călătoria mai plăcută. Așa că ai grijă de mașina ta, astfel încât să-ți ofere experiență maximă de condus!


Caracteristici:
Produsul este nou


Cod: 19-075


Producator: Moje Auto Virage
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 10 Mar 2024, 05:13
1
vizualizări