Moje Auto Spray Curatat Clima Vanilla 150ML 19-599

20 Lei

Moje Auto Spray Curatat Clima Vanilla 150ML 19-599



Descriere:
Un preparat eficient pentru dezinfectarea orificiilor de ventilație și a sistemelor de aer condiționat din vehicule. Îndepărtează mirosurile neplăcute cauzate de murdărie și umiditate, asigurând prospețimea vehiculului. Elimină bacteriile și ciupercile. Reîmprospătează interiorul mașinii. Substanțele conținute în preparat funcționează eficient după 15 minute.
Fiecare proprietar de mașină ar trebui să curețe în mod regulat aerul condiționat și orificiile de ventilație. Moje Auto CleanAir Vanilla este un preparat pregătit pentru dezinfecția rapidă și împrospătarea aerului condiționat din fiecare mașină. Datorită formulei speciale, produsul nu necesită unelte, iar întregul proces de curățare durează doar un sfert de oră! Ai grijă de aerul condiționat ca un profesionist! Reîmprospătați-vă mașina rapid, eficient și în siguranță și scăpați de microbii care provoacă mirosuri neplăcute.


Avantaje:

Elimină bacteriile și ciupercile
Nu sunt necesare instrumente suplimentare
Neutralizează eficient mirosurile neplăcute,
Curăță și dezinfectează aerul condiționat în 15 minute.


Utilizare
Vei avea nevoie:
My Auto CleanAir Vanilla


Pasul 1
Opriți aerul condiționat:

Moje Auto CleanAir Vanilla trebuie eliberat atunci când aerul condiționat este oprit. Prin urmare, asigurați-vă că a fost dezactivat corespunzător.


Pasul 2
Setați ventilația la circulație internă:

Setați ventilația la circulație internă și rulați orificiile de ventilație la putere maximă. Este extrem de important ca aerul conditionat sa fie oprit, dar ventilatia este activata in circuitul intern! Puterea maximă a ventilatoarelor vă va permite să mutați eficient ingredientele active ale preparatului în interior.


Pasul 3
Reglați scaunele și închideți geamurile:

Scaunele trebuie așezate în poziție verticală. De asemenea, ferestrele ar trebui să fie bine închise atunci când utilizați produsul. După ce ați configurat totul așa cum aveți nevoie, puteți trece la pasul următor.


Pasul 4
Puneți preparatul în spatele scaunelor:

Puneți -mi Auto CleanAir Vanilla în mijlocul mașinii, chiar în spatele scaunelor pasagerului și șoferului. Scoateți capacul de siguranță și apăsați supapa atomizatorului. Apoi coborâți din mașină și închideți ușa. Preparatul ar trebui să funcționeze într-o mașină sigilată timp de aproximativ 10-15 minute.


Pasul 5
Aerisiți mașina:

După 15 minute, opriți ventilația și deschideți toate ușile mașinii. Aerisiți mașina timp de aproximativ 5 minute înainte de a conduce. Preparatul este sigur de utilizat și are permisiunea Ministerului Sănătății. De asemenea, este o garanție a celei mai înalte calități a produsului.


Informații suplimentare:
My Auto Clean Aer Vanilla. Un preparat eficient pentru curățarea orificiilor de ventilație și a sistemului de aer condiționat într-un parfum nou, ușor dulce, de vanilie. O formulă inovatoare care curăță, împrospătează și elimină mirosurile neplăcute. Agentul este sigur pentru sănătatea umană și pentru sistemul de ventilație al mașinii și alte suprafețe din mașină. Are permisiunea Oficiului de Înregistrare a Dispozitivelor Medicale, a Produselor Medicamentale și a Produselor Biocide. Îndepărtează rapid și în siguranță mirosurile neplăcute cauzate de murdărie și umiditate. Oferă un parfum proaspăt în interiorul mașinii. Pentru reîmprospătare regulată, continuă. Este ușor de utilizat, nu necesită unelte.


Moje Auto CleanAir are permisiunea Oficiului de Înregistrare a Dispozitivelor Medicale, a Produselor Medicamentale și a Produselor Biocide Nr. 6619/16
Destinat pentru utilizare imediată! Nu aveți nevoie de instrumente specializate pentru aplicarea acestuia.


Merita citit: Reîmprospătarea și fumigarea aerului condiționat - cum se face?


Sfaturi:
Sfat 1
De unde mirosurile de mașină?

Când transportați mâncăruri aromate, animale sau alte lucruri în mașină, tapițeria sau căptușeala absoarbe toate mirosurile. Cu toate acestea, cel mai adesea, mirosul neplăcut iese din orificiile de ventilație. Este cauzată de microbi. Bacteriile, ciupercile și virusurile au condiții ideale pentru dezvoltarea acolo. Dezinfectați-vă aerul condiționat în mod regulat cu Moje Auto CleanAir Vanilla și veți observa rapid o îmbunătățire!


Sfatul 2
Transportați animale? Asta trebuie să știi!

Animalele de companie, în special câinii, fac adesea parte din familie. Așa că călătoresc cu noi într-o mașină, care, din păcate, le absoarbe mirosurile. Dacă aveți o problemă cu aceasta, vă rugăm să aplicațiAbsorbantul meu automat de mirosuri nano argintcare va ajuta în lupta împotriva mirosului persistent. Absorbantul de mirosuri funcționează diferit față de un odorizant tradițional. Datorită nanoparticulelor, leagă aroma neplăcută, lăsând o notă de prospețime în mașină.


Sfatul 3
Cum să scapi rapid de mirosul de fum de tutun?

Conduci un coleg fumător la serviciu? Sau poate fumezi singur țigări, dar nu vrei ca mașina ta să miroasă a scrumieră? utilizareOdorizantul My Auto concentrat Vanilie, care neutralizează instantaneu mirosul neplăcut de tutun. Un odorizant foarte concentrat garantează efecte de lungă durată. Lasa o tenta placuta de vanilie, sesizabila chiar si pentru cateva zile!


Aerul condiționat și orificiile de ventilație sunt adesea trecute cu vederea atunci când curățați o mașină. Între timp, puritatea lor este foarte importantă pentru sănătatea noastră! Aveți grijă de aer condiționat cu preparatele Moje Auto CleanAir , alegând una dintre cele cinci arome diferite.


Caracteristici:
Produsul este nou


Cod:  19-599


Producator: Moje Auto Virage
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 22 Mar 2024, 05:00
8
vizualizări