Moje Auto Spray Pornire Motor 400ML 19-553

17 Lei

Moje Auto Spray Pornire Motor 400ML 19-553



Descriere:
Motorul meu de pornire automată Moto Start este un agent eteric de pornire a motorului. Funcționează în orice vreme, chiar și până la -50°C. Conține lubrifianți speciali care protejează motorul în momentul critic de pornire. Recomandat pentru motor pe benzina si diesel, motociclete, masini de tuns iarba, fierastraie etc.


Avantaje:

Funcționează chiar și până la -50°C
Sigur pentru toate tipurile de motor
Pentru motor pe benzină, motor diesel, motociclete, mașini de tuns iarba, ferăstraie etc.


Utilizare:
Vei avea nevoie:
Motorul meu de pornire automată


Pasul 1
Agitați preparatul:

Agitați bine motorul Moto Start înainte de utilizare . Acest lucru va permite preparatului să se amestece corect. Datorită acestui fapt, agentul va oferi rezultate optime.


Pasul 2
Aplicați produsul:

Pulverizați preparatul timp de aproximativ 2 până la 5 secunde în priza de aer, filtru, carburator sau galeria de admisie.


Pasul 3
Porniți motorul imediat:

Porniți motorul imediat după aplicarea preparatului.


Pasul 4
Repetați dacă este necesar:

În condiții extreme, când motorul încă nu pornește, operațiunea se poate repeta de mai multe ori.


Pasul 5
Cu motorină, nu așteptați să se încălzească:

La motoarele diesel cu bujii incandescente, nu așteptați să se încălzească.


Informații suplimentare:
My Auto Start Engine Moto Start este un mijloc de pornire de urgență a oricărui tip de motor. Poate fi folosit pentru motor de mașini, precum și pentru motociclete, mașini de tuns iarba, ferăstrău și alte dispozitive sau mașini cu ardere internă. Pregătirea funcționează rapid și vă permite să porniți în siguranță motorul în condiții dificile. Este eficient chiar si la -50°C. Este o soluție practică și eficientă la problemele frecvente de pornire a motorului în timpul iernii. Pregătirea este universală, ceea ce o face o alternativă excelentă pentru pornirea de urgență a vehiculului în condiții dificile.


Merita citit: Probleme la pornirea motorului - ce să faci când mașina nu vrea să pornească?


Sfaturi:
Sfat 1
Ce să faci când motorul refuză adesea să se supună?

Problemele cu pornirea motorului afectează cel mai adesea șoferii în timpul iernii. Dacă de multe ori mașina ta nu poate ajunge din urmă după o oprire de iarnă, merită să te protejezi împotriva unor astfel de situații. Cu My Moto Start Engine Auto Start la îndemână , puteți rezolva problema în cel mai scurt timp. Este suficient să aplicați agentul pentru a face vehiculul să se miște imediat. Este modalitatea perfectă de a porni în siguranță orice tip de motor în caz de urgență.


Sfatul 2
Ce să faci dacă un furtun explodează pe drum?

Un accident de mașină i se poate întâmpla oricui. Dacă apare o scurgere pe drum și se rupe un furtun în mașină, este esențial un răspuns imediat. Așa că merită să porți cu tineBandajul meu de reparație autoasta va scapa rapid de problema. Bandajul va sigila imediat crăpătura și vă va permite să reveniți rapid la călărie. Datorită rezistenței la temperaturi ridicate de până la 100 ° C și rezistenței la apă și uleiuri, produsul garantează o eficiență ridicată.


Sfatul 3
Mașina ta folosește mult ulei, fumează și este zgomotoasă? Vezi ce poți face!

În timp, motorul se uzează și poate pierde performanța. Acest lucru duce adesea la o creștere a consumului de ulei, la fumat și la o funcționare mai puternică a motorului. Pentru a scăpa de aceste afecțiuni, merită folositMy Auto Engine Doctor - regenerator de motor. Este un agent sigur pentru toate tipurile de motor pe benzină, diesel, GPL sau CNG. Vă permite să restabiliți eficient puterea și compresia motorului, să reduceți consumul de ulei și să reduceți zgomotul. Acesta este cel mai bun mod de a prelungire durata de viață a oricărui motor!


Caracteristici:
Produsul este nou


Cod: 19-553


Producator: Moje Auto Virage
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 30 Mar 2024, 05:32
5
vizualizări