Nanolex Textile & Leather Sealant - Protectie Textil & Piele 200ML NXTS01

129 Lei


Nanolex Textile & Leather Sealant - Protectie Textil & Piele 200ML NXTS01



Descriere:
Nanolex Textile & Leather Sealant - Protectie Textil & Piele 200ml formeaza un strat hidrofob si hidrofug protector pe toate materialele textile, inclusiv pielea tip "coated". Dezvoltat in Germania, acest produs are la baza un sistem pe baza de solvent pentru a stabili un microfilm de auto-organizare a componentelor nano, ce se usuca pentru a forma un strat protector invizibil si complet respirabil. Dupa aplicarea produsului, apa sau alte lichide nu or sa mai penetreze materialul textil sau pielea, in acest fel si curatarile viitoare vor fi mai usoare.
Caracteristici:
Baza solvent: DA
Protectie: DA
Protectie UV: DA
Sigur pentru materiale delicate: DA
Emitere vapori: NU
Beading: 5/5
Consum: ~40 - 50ml / m2
Instructiuni de utilizare:
1. Inaintei de a aplica Nanolex Textile & Leather Sealant - Protectie Textil & Piele 200ml asigurati-va ca materialul este cat mai curat posibil, uscat si fara nici un reziduu de la produsul de curatare.
2. Pulverizati Nanolex Textile & Leather Sealant - Protectie Textil & Piele 200ml pe intreaga suprafata a materialului pana cand aceasta este complet saturata. Acest produs poate fi aplicat si cu un aplicator de microfibra.
3. Lasati sa se usuce cel putin 24 de ore inainte de primul contact cu apa. Evitati uscarea la temperaturi ridicate, din cauza posibilitatii de formare a amestecuri periculoase in contact cu aerul.
Atentie: In timpul aplicarii, trebuie sa purtati masca de protectie pentru a nu inhala vaporii si aplicati produsul intr-un spatiu aerisit si ventilat. Acest produs nu este indicat pentru protectia tapiteriei din piele naturala, tip Nappa.
Nanolex Textile & Leather Sealant - Protectie Textil & Piele 200ml este dezvoltat, testat si produs in Germania.


Cantitate: 200 ml


Cod: NXTS01


Producator: Nanolex 
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 13 Iun 2024, 05:01
1
vizualizări