Carpro CQuartz Lite Protectie Ceramica 100ML CP-CQL100

229 Lei

Carpro CQuartz Lite Protectie Ceramica 100ML CP-CQL100



Descriere:

CQ Lite este un strat ceramic ușor de utilizat, care este foarte ușor de aplicat, chiar dacă nu aveți experiență anterioară. Lite se bazează pe incredibila tehnologie de acoperire ceramică care a devenit faimoasă în întreaga lume pentru durabilitate și performanță. CQuartz Lite poate fi aplicat ca acoperire ceramică de sine stătătoare cu o durată de peste 6 luni sau poate servo chiar și ca strat de acoperire pentru acoperirile CQuartz existente.
CQuartz Lite a fost proiectat pentru cei care nu sunt pregătiți să se arunce în puterea de vârf a acoperirilor noastre profesionale, dar care totuși doresc să se bucure de performanța pe care o oferă numai acoperirile CQuartz. Lite face o punte între etanșanții tradiționali mai puțin eficienți și nanotehnologia avansată a acoperirilor ceramice CQuartz pe care atât de mulți au ajuns să le îndrăgostească.
Capacitățile lui CQ Lite includ: suprafețe mai ușor de curățat, rezistență la împrăștierea insectelor, scurgeri de benzină, solvenți ușori, acizi, alcali într-un interval de PH 3-12 și razele UV dăunătoare, oferind în același timp un unghi de contact de 110 de grade. Cu alte cuvinte, CQ Lite vă ajută să vă mențineți vopseaua super lucioasă, bine protejată, mărgele ca un nebun și se spală ușor atunci când este întreținută corespunzător.
Lite este construit pe o combinație de particule de SiO2 și TiO2 cu peste 45% conținut de material solid, cu amestecul nostru de ingrediente secrete brevetate. CQuartz Lite este o opțiune excelentă pentru un serviciu entry-level pentru detalierii profesioniști sau pentru entuziaștii care doresc să încerce primul lor strat ceramic.
CQuartz Lite poate fi folosit pe orice suprafață exterioară a mașinii dumneavoastră, inclusiv pe vopsea, materiale plastice, roți și sticlă (cu excepția parbrizului). Asemenea celorlalte produse preferate CQuartz, Lite este, de asemenea, sigur pentru mat!


Cum se aplică:
1. Asigurați-vă că suprafața este curată și complet decontaminată. Utilizați Carpro IronX, TarX și argilă pe suprafață pentru a vă asigura că toată contaminarea este îndepărtată.
2. Folosiți Carpro Eraser (sau similar) pentru a îndepărta uleiurile înainte de aplicare. Asigurați-vă că suprafața este rece și uscată. Poate doriți să lustruiți suprafața cu Essence sau Reflect pentru a curea un luciu mai mare înainte de a utiliza Eraser sau pentru a asigura durabilitate maximă.
3. Aplicați 10-12 picături pe un aplicator din microfibră; Aplicați produsul uniform pe o zonă mică de aproximativ 24x24” (60x60cm) cu acoperire completă și un strat uniform.
4. Folosiți o microfibră de înaltă calitate pentru a îndepărta orice exces. CQuartz Lite nu trebuie lăsat să se întărească pe suprafață, așa că trebuie îndepărtat imediat. Verificați bine cu o sursă de lumină adecvată pentru a vă asigura că îndepărtați orice puncte înalte sau reziduuri.
NOTĂ: pentru o perioadă limitată de timp după aplicare, punctele înalte care nu au fost îndepărtate imediat pot fi corectate aplicând mai mult CQuartz Lite pe acea zonă și ștergând imediat.
5. După ce suprafața este chiar fără reziduuri, lăsați să se usuce timp de 4 ore înainte de a se usa. Orice picături de apă în primele 48 de ore trebuie îndepărtate înainte de uscare pentru a preveni petele de apă. De asemenea, vă recomandăm să utilizați șamponul Carpro Reload la 1 oră după aplicare pentru a proteja de petele de apă în primele 48 de ore.


Echipament de protecție personală recomandat:
Mască de față și mănuși de nitril adecvate pentru protecție împotriva solvenților în timpul aplicării
Capacitate: 100 ml


Cod: CP-CQL100


Producator: Carpro 
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 07 Iun 2024, 07:01
3
vizualizări