K2 Traco Pro Aplicator Dressing Solutie Anvelope D7040

25 Lei


K2 Traco Pro Aplicator Dressing Solutie Anvelope D7040



Descriere:
Ești la doar o perie de o anvelopă perfect neagră


K2 Traco Pro este un aplicator de anvelope sub forma unei perii cu peri densi. Este conceput pentru oricine dorește să obțină o culoare neagră profundă și o protecție de lungă durată pentru suprafața anvelopei lor. Perii săi moi permit acoperirea completă a fiecărei părți a anvelopei, indiferent de relieful sau marcajele de pe acesta. Suportul inclus permite depozitarea comodă a aplicatorului, protejând perii de murdărie și deteriorare.


Precizie și versatilitate:
Perii moi ai aplicatorului de anvelope K2 Traco Pro permit aplicarea uniformă a acoperirii anvelopelor. Acest lucru asigură un rezultat impecabil fără dungi sau urme , indiferent de relieful sau profilul anvelopei.


Confort de utilizare:
Mânerul proiectat ergonomic al aplicatorului de anvelope cu peri oferă o prindere sigură și confort în timpul utilizării, chiar și pentru perioade lungi. Minimizează riscul ca aplicatorul să alunece din mână și să se murdărească.


Practicitate:
Peria de pansament K2 Traco Pro vine cu un suport inclus in set. Suportul oferă depozitare convenabilă pentru aplicator. În plus, protejează perii de deteriorare, deformare și murdărie.


Durabilitate:
Aplicatorul de anvelope K2 Traco Pro cu suport este fabricat din materiale de înaltă calitate. Atât mânerul, cât și perii premium asigură o utilizare de lungă durată fără pierderea calității. Aplicatorul poate fi curățat ușor după utilizare, asigurându-i longevitatea (curățați sub jet de apă, nu folosiți detergenți pe bază de solvenți).


Perfect pentru pansamente pentru anvelope:
Utilizarea regulată a pansamentelor pentru anvelope, cum ar fi K2 Sigma , cu aplicatorul K2 Traco Pro protejează cauciucul de efectele nocive ale factorilor externi, cum ar fi razele UV, murdăria sau sarea de drum. Culoarea neagră intens a anvelopelor îmbunătățește semnificativ aspectul întregului vehicul, dându-i un aspect lustruit și bine întreținut.


Utilizare:
Aplicarea de pansamente pe anvelopele de mașini, motociclete și biciclete
Curățarea și întreținerea anvelopelor


Direcții:
Pregătiți anvelopa pentru aplicare, îndepărtând toată murdăria.
Aplicați o cantitate mică de pansament pe aplicator.
Distribuiți uniform pansamentul pe toată suprafața anvelopei, folosind mișcări circulare.
Lăsați pansamentul să se absoarbă.
Dacă este necesar, repetați aplicația.


Cod: D7040


Producator: K2
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 21 Sep 2024, 06:49
Vezi și: cosmetice auto
0
vizualizări