Moje Auto Detailer Manusa Curatare Exterior 19-636

80 Lei

Moje Auto Detailer Manusa Curatare Exterior 19-636



Descriere:
Mănușă cu un strat de polimer pentru curățarea vopselei cu argilă . Îndepărtează reziduurile de insecte, rășină, gudron, urme de lipici sau asfalt și alte murdărie persistente. Polimerul de înaltă calitate nu deteriorează vopseaua. Mai ușor și mai rapid de utilizat în comparație cu argila tradițională - întotdeauna gata de utilizare. Nu uitați să păstrați suprafața lutoasă mereu umedă atunci când lucrați.


Avantaje:

Curata in profunzime,
Convenabil de utilizat,
Îndepărtează eficient murdăria dificilă, de exemplu resturile de insecte, rășină sau gudron,
Reutilizabil,
Sigur pentru caroserii, geamuri și jante.


Utilizare:
Vei avea nevoie:
Mănușa de curățare a vopselei din polimeri My Auto Detailer
lubrifiant,
preparate si accesorii pentru spalatul auto.


Pasul 1
Spălați și uscați mașina:

Înainte de a începe procesul de lut, fie că se folosește argilă tradițională sau o mănușă de polimer, mașina trebuie spălată temeinic. Pentru a face acest lucru, spălați mașina și clătiți și uscați-o bine. Suprafața pregătită în acest fel va fi pregătită pentru tratament ulterioar.


Pasul 2
Aplicați lubrifiant și puneți mănușa:

Pe o suprafață curată și uscată pe care doriți să o lutuiți, aplicați lubrifiant într-o cantitate care să asigure o alunecare adecvată. Nu îl aplicați pe toată suprafața, doar pe o mică parte. Lutul trebuie efectuat treptat, element cu element. Rețineți că suprafața de curățat trebuie să fie întotdeauna umedă. Puneți mănușa de polimer pe mână și începeți procesul de curățare. Mutați mănușa peste lac, ferestre și jante făcând mișcări longitudinale și transversale. Lutul nu se face niciodată cu mișcări circulare! Păstrați o presiune ușoară în timp ce curățați. Clătiți mănușa în mod regulat când curățați caroseria, geamurile sau jantele. Acest lucru va evita posibila zgâriere a suprafeței de murdărie accidentală.


Pasul 3
Clătiți și uscați mănușa când ați terminat:

După ce ați terminat de lipit întreaga suprafață, curățați mănușa. Clătiți-l bine în apă și apoi uscați-l. Produsul preparat în acest fel va fi gata pentru următoarea utilizare.


Informații suplimentare:
Mănușa mea de curățare a vopselei polimerice Auto Detailer este o alternativă excelentă la argila tradițională. Este confortabil, practic și permite utilizarea repetată. Datorită tehnologiei speciale de producție, mănușa are polimeri de înaltă calitate care curăță ușor suprafața. Acest lucru se traduce prin delicatețea și siguranța sa excepțională pentru suprafețele curățate. Cu toate acestea, stratul de polimeri este, de asemenea, suficient de flexibil pentru a îndepărta eficient murdăria persistentă. Mănușa de curățare a vopselei din polimeri My Auto Detailerfuncționează la fel ca argila tradițională. Îndepărtează murdăria care a pătruns în micro-fisuri, asigurând în același timp siguranță maximă. În plus, este un produs durabil, care permite utilizarea repetată. Datorită formei mănușii, este, de asemenea, confortabil de utilizat, ceea ce vorbește și pentru alegerea ei.


Sfaturi
Sfat 1
De ce merită să luați o mașină?

Lutul este o procedură care se efectuează în fiecare studio profesional de detaliere. Datorită acesteia, suprafața curățată nu este numai perfect curățată, ci și perfect pregătită pentru aplicarea straturilor de protecție. Procesul de lut este o sarcină destul de obositoare, dar merită să o faceți în mod regulat. Vă recomandăm să efectuați procedura de 3 sau 4 ori pe an. Dacă nu ești familiarizat cu argila tradițională, avem o alternativă pentru tine. Mănușa mea din polimer Auto Detailer pentru curățarea vopselei va fi perfectă. Este un produs pe care atât detalierii experimentați, cât și pasionații de autovehicule de casă îl vor îndrăgi.


Sfatul 2
Cum să vă spălați mașina rapid și eficient?

Spălatul auto este o plăcere pură pentru un ciudat al automobilelor. Cu toate acestea, nu toată lumea are timpul și dorința de a spăla mașina manual, rafinând fiecare element. Când aveți nevoie de o spălare rapidă și eficientă, atingeți-văMy Auto Detailer Spumă activă neutră. Este un preparat extrem de eficient pentru spalare rapida cu pH neutru. Este sigur pentru toate suprafețele de protecție, eficient și eficient. Doar pulverizați-l pe caroseria mașinii și clătiți cu apă curată după un timp pentru a scăpa de toată murdăria. Este o modalitate foarte rapidă de spălare fără atingere!


Sfatul 3
Cum să protejezi caroseria mașinii și să sporești luciul lacului?

O mașină de showroom? Puteți obține acest efect și pe vehiculul dumneavoastră uzat. Tot ce trebuie să faceți este să aplicați un strat protector pe acesta folosind aceastaSticlă lichidă My Auto Detailer. Este un strat protector polimeric care protejează eficient lacul și îi restabilește profunzimea culorii. Mașina va fi din nou strălucitoare, vopseaua va capota din nou o culoare intensă, iar după spălare mașina va rămâne curată mai mult timp. Sticla lichidă creează un strat pe caroseria mașinii care protejează eficient vopseaua și prelungește durata de viață a straturilor profesionale de cuarț sau ceramică.


Caracteristici:
Produsul este nou


Cod: 19-636


Producator: Moje Auto Detailer
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 12 Iun 2024, 05:03
4
vizualizări