Încărcător Rapid Baseus Super Si 1C USB Tip C 20 W Power Delivery Negru (CCSUP-B01)

72 Lei
Încărcător Rapid Baseus Super Si 1C USB Tip C 20 W Power Delivery Negru (CCSUP-B01) Încărcător rapid Baseus 1C 20W USB tip C
Căutați un încărcător de perete rapid și fiabil? Baseus vă prezintă modelul Super Si Quick Charger 1C. Datorită acestuia, îți vei putea încărca dispozitivul acasă, la serviciu și în deplasare. Echipamentul eficient garanteaza un timp scurt de incarcare - bateria se va umple pana la 48% in 30 de minute, in timp ce la incarcatoarele vechi ar ajunge doar la 15% din incarcare.
Specificație: Marca: Baseus Intrare AC: 100V-240V-, 50/60Hz, 0.8A Tip-C 5V-3A, 9V-2A, 9V-2.22A Ieșire 1,67 A, 15 V "1,3 A 20 W Max. Greutate: 49 g Dimensiuni: 78 x 28 x 34mm Setul contine: 1 x încărcător Baseus Cele mai importante caracteristici Dimensiune miniaturala, incape usor chiar si in buzunarele mici. Perfect pentru călătorii. 20W Power Delivery, încărcare rapidă pentru iPhone. Încărcare rapidă în tehnologia Quick Charge 3.0. Protecție încorporată împotriva daunelor. Power Delivery, încărcare rapidă de 20 W și încărcare rapidă 3.0
Dispozitivul acceptă tehnologia de încărcare rapidă Power Delivery 20 W și Quick Charge 3.0, care sunt echipate, de exemplu, cu telefoane și tablete Apple, dispozitive Xiaomi, Huawei și Samsung (unele modele).
Tehnologia modernă Super Si
Tehnologia SI, adică elementele din siliciu din sistemul de alimentare cu energie, garantează funcționarea stabilă și fiabilă a dispozitivului și afectează pozitiv durata de viață a acestuia.
Compact și la îndemână
Încărcătorul cântărește doar 49 de grame și dimensiunea lui este de 78 x 28 x 34 mm. Este extrem de usor si compact, il poti pune usor chiar si in buzunar!
Securitate încorporată
Din preocupare pentru protecția utilizatorilor și starea bună a echipamentului, producătorul a aplicat măsuri de securitate, care includ: Protecție la înaltă tensiune Protecție la supracurent Protectie la suprasarcina Protecție electrostatică Protecție la scurtcircuit Protecție la supraîncălzire Disiparea eficientă a căldurii
Dispozitivul nu se supraîncălzi și nu provoacă supraîncălzirea smartphone-ului. Protecția împotriva daunelor cauzate de căldură este garantată de una dintre caracteristicile de siguranță încorporate.
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 03 Apr 2024, 05:20
1
vizualizări