Încărcător Rapid Baseus Super Si 1C USB Type C 20W Power Delivery + Cablu USB Tip C - Lightning 1m Negru (TZCCSUP-B01)

84 Lei
Încărcător Rapid Baseus Super Si 1C USB Type C 20W Power Delivery + Cablu USB Tip C - Lightning 1m Negru (TZCCSUP-B01) Încărcător rapid Baseus Super Si 1C USB Type C 20W Power Delivery + cablu USB Tip C - Lightning 1m (TZCCSUP-B03)
Căutați un încărcător de perete rapid și de încredere? Baseus vă prezintă modelul Super Si Quick Charger 1C. Datorită acestuia, îți vei putea încărca dispozitivul acasă, la serviciu și în deplasare. Echipamentul eficient garantează un timp scurt de încărcare - bateria se va umple până la 48% în 30 de minute, în timp ce la încărcătoarele vechi ar ajunge doar la 15%.
Specificație: Marca: Baseus Intrare AC: 100V-240V-, 50 / 60Hz, 0.8A Tip-C 5V-3A, 9V-2A, 9V-2.22A Ieșire 1,67 A, 15 V "1,3 A 20 W Max. Greutate: 49 g Dimensiuni: 78 x 28 x 34 mm Setul contine: 1 x încărcător Baseus Cele mai importante caracteristici Dimensiune miniaturala, incape usor chiar si in buzunarele mici. Perfect pentru o excursie. Încărcare rapidă a iPhone-ului cu tehnologia Power Delivery de 20 W. Tehnologia Quick Charge 3.0. Protecție încorporată împotriva daunelor. Putere de livrare 20 W și încărcare rapidă Quick Charge 3.0
Dispozitivul acceptă tehnologia de încărcare rapidă Power Delivery 20 W și Quick Charge 3.0, care sunt echipate, printre altele, cu telefoane și tablete Apple, dispozitive Xiaomi, Huawei și Samsung (unele modele).
Tehnologia modernă Super Si
Tehnologia SI, adică elementele din silicon din sistemul de alimentare, garantează funcționarea stabilă și fiabilă a dispozitivului și au un efect pozitiv asupra duratei de viață a acestuia.
Compact și la îndemână
Încărcătorul cântărește doar 49 de grame și dimensiunea lui este de 78 x 28 x 34 mm. Este extrem de usor si compact, chiar il poti pune in buzunar!
Securitate încorporată
În interesul protecției utilizatorilor și al bunei stări a echipamentului, producătorul a aplicat măsuri de securitate, care includ: Protecție la înaltă tensiune Protecție la supracurent Protectie la suprasarcina Protecție împotriva tensiunii electrostatice Protecție la scurtcircuit Protecție la supraîncălzire Disiparea eficientă a căldurii
Aparatul nu se supraîncălzește și nu supraîncălzi smartphone-ul. Protecția împotriva deteriorărilor cauzate de temperaturile ridicate este garantată de una dintre funcțiile de siguranță încorporate.
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 03 Apr 2024, 05:20
6
vizualizări