Încărcător Rapid Pentru Mașină Joyroom 5x USB 6.2 A Cu Cablu Prelungitor Negru (JR-CL03)

54 Lei
Încărcător Rapid Pentru Mașină Joyroom 5x USB 6.2 A Cu Cablu Prelungitor Negru (JR-CL03) Încărcător rapid pentru mașină Joyroom 5x USB 6.2 A cu cablu prelungitor (JR-CL03)
Un încărcător de mașină care asigură alimentarea rapidă a dispozitivelor electronice este un accesoriu care merită luat cu tine în fiecare călătorie. Acest produs vă va permite să încărcați până la 5 dispozitive în același timp și, în plus, a fost echipat cu un cablu prelungitor de 1,5 m, astfel încât fiecare pasager să își poată conecta în mod convenabil echipamentul la acesta. Încărcătorul oferă un curent de ieșire mare, prin urmare procesul de alimentare este eficient și rapid. O clemă convenabilă vă permite să montați dispozitivul, de exemplu, în spatele scaunului.
Specificație: Marca: Joyroom Tip: Incarcator auto Alimentat de la priza pentru brichetă Numar de porturi: 5 Tip port: USB Material: PC si ABS Tensiune de intrare: 12V - 24V Putere de ieșire: 5V / 6.2A Lungime cablu: 1,5 m Setul contine: 1 x încărcător auto Cele mai importante caracteristici: Încărcare simultană a până la 5 dispozitive Curent mare de ieșire Prelungitor Material ignifug Compatibil cu telefoanele iPhone și Samsung Clip convenabil pentru montarea incarcatorului Suprafata antiderapanta Încărcare convenabilă a până la 5 dispozitive
Datorita acestui incarcator, pe care il puteti conecta la priza de bricheta, puteti alimenta rapid pana la 5 dispozitive electronice in acelasi timp. Este o mare comoditate pentru orice călătorie. Curentul ridicat de ieșire asigură un transfer rapid de energie. Datorită clemei, puteți atașa cu ușurință încărcătorul oriunde, de exemplu pe spătarul scaunului. Lampa vă va anunța dacă bateriile dispozitivelor care sunt încărcate sunt pline.
Cablu de alimentare lung
Încărcătorul este echipat cu un prelungitor de 1,5 metri. Ca rezultat, fiecare pasager are acces convenabil la prizele de încărcare.
Fabricat din material de înaltă calitate
Utilizarea ABS și PC de înaltă calitate asigură proprietăți anti-alunecare. Puteți conecta și deconecta în mod convenabil încărcătorul de la priza pentru brichetă chiar și în timp ce conduceți. De asemenea, este sigur la încărcare - materialul este rezistent la temperaturi ridicate.
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 05 Apr 2024, 05:03
2
vizualizări