Suport automat cu încărcător de inducție PHW-01

154 Lei
Mâner automat de închidere cu senzor de proximitate și încărcător puternic de inducție. Poate fi montat pe grila de evacuare a aerului sau pe parbriz folosind brațul reglabil inclus cu ventuză.
Mânerul este confortabil și ușor de utilizat. Doar puneți telefonul pe el și brațele comandate electric se închid automat și ajustați la lățimea dispozitivului. Pentru a scoate telefonul, atingeți senzor situat în partea superioară, apoi brațele se vor deschide automat.
Suportul PHW-01 permite încărcarea wireless a telefonului datorită tehnologiei QuickCharge 3.0. Trebuie doar să conectați prin intermediul cablului inclus în set la încărcătorul auto și beneficiați de încărcarea wireless convenabilă. Suportul este compatibil cu toate telefoanele cu încărcare Qu cu inducție, inclusiv: iPhone X, iPhone XS, iPhone XR, iPhone XS MAX, iPhone 8, iPhone 8 Plus, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S7 Plus, Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S8 Plus, Samsung Galaxy S9, Samsung Galaxy S9 Plus, Samsung Galaxy Note 5,6,7,8,9 LG G6 +
Conținutul kitului:
- bază cu încărcare prin inducție
- braț reglabil cu ventuză
- mâner pivotant pentru grila de ventilație
- Cablu USB tip C
 
Specificație completă:
tensiune de intrare DC 5V 2A
frecvență 110 ~ 205kHz
eficiența de încărcare > 72%
raza de încărcare <10mm
dimensiuni 73 x 123 mm
lățimea maximă a dispozitivului 85mm
pânză ABS + metal
 
 
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 08 Sep 2022, 03:53
2
vizualizări