Suport Automat Pentru Telefon Auto Acefast Pe Grila De Ventilație Negru (D9 Negru) D9 BLACK

107 Lei
Suport Automat Pentru Telefon Auto Acefast Pe Grila De Ventilație Negru (D9 Negru) D9 BLACKSuport telefon auto Acefast pe grila de ventilație - negru (D9)
Convenabil de utilizat , ușor de instalat, potrivit pentru multe modele de telefoane . Suportul automat pentru mașina Acefast D9 poate fi montat în grila de ventilație - o soluție care se potrivește multor mașini. Doar conectați suportul la încărcătorul de mașină și acesta își va prinde automat fălcile. Important este că mânerul se va închide și atunci când nu aveți acces la electricitate. Dispozitivul are o baterie încorporată cu o capacitate de 250 mAh .
Specificație: Marca: Acefast Model: Suport masina electrica aerisire D9 Materiale: plastic, silicon, metal Compatibilitate: telefoane cu diagonala de 4,7-6,8 inchi Curent de intrare: 5V / 1A Capacitate baterie: 250 mAh Inclus: cablu USB - USB tip C Dimensiuni: 75 x 36 x 148 mm Greutate: 100 g Culoare neagra Cele mai importante avantaje ale suportului Acefast D9: Compatibil cu telefoane cu diagonala de 4,7-6,8 inchi Se ajustează singur la lățimea telefonului dvs. Fălcile se închid automat pe dispozitiv, stabilizându-l și împiedicând căderea acestuia Convenabil de utilizat - funcționează chiar și atunci când motorul este oprit. Are o baterie incorporata cu o capacitate de 250 mAh, care este suficienta pentru aprox. 800 de închideri de falci Simplu de asamblat . Doar montați-l pe orificiul de ventilație al mașinii, fără unelte necesare Se lipește ferm de orificiu de ventilație . Are un cârlig lung încorporat, datorită căruia nu va cădea de pe grilă chiar și atunci când conduceți pe drumuri accidentate
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 06 Apr 2024, 05:08
5
vizualizări