Suport Magnetic Pentru Telefon Auto Acefast Pentru Grila De Ventilație Gri (D16 Gri) D16 METAL GREY

43 Lei
Suport Magnetic Pentru Telefon Auto Acefast Pentru Grila De Ventilație Gri (D16 Gri) D16 METAL GREYSuport magnetic pentru telefon auto Acefast pentru grila de ventilație - gri (D16)
Alege un suport magnetic pentru smartphone - ai grija de siguranta ta! Acefast D16 poate fi montat în grila ventilatorului sau în cockpit , nu va interfera cu conducerea. O structură solidă cu șase magneți de neodim permite o poziție stabilă a smartphone-ului . Suportă dispozitive cu o greutate de până la 350 g .
Specificație: Marca: Acefast Model: Suport auto magnetic multifunctional D7 Mod de montare: cockpit, sticla, grila de ventilatie Material: plastic, silicon, metal Greutate: aprox. 40 g Cele mai importante avantaje ale suportului auto Acefast D16: Instalați cât de convenabil doriți - montarea mânerului pe grila de ventilație este foarte simplă Acesta va ține telefonul chiar și pe drumurile accidentate . Are până la 6 magneți din neodim N52 care pot suporta dispozitive cu o greutate de până la 350 g Nu blochează vederea la drum , vă permite să rotiți telefonul pe verticală și pe orizontală Compatibil cu telefoane, navigații GPS, playere muzicale
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 31 Mai 2024, 05:01
9
vizualizări