Suport Magnetic Pentru Telefon Auto Acefast Pentru Cabină și Grilă De Ventilație Negru (D7 Negru) D7 BLACK

89 Lei
Suport Magnetic Pentru Telefon Auto Acefast Pentru Cabină și Grilă De Ventilație Negru (D7 Negru) D7 BLACKSuport magnetic pentru telefon auto Acefast pentru cabină și grilă de ventilație Acefast - negru (D7)
Alege un suport magnetic pentru smartphone - ai grija de siguranta ta! Acefast D7 poate fi montat în grila ventilatorului sau în carlingă , nu va interfera cu conducerea. O structură solidă cu opt magneți de neodim permite o poziție stabilă a smartphone-ului . Suportă dispozitive cu o greutate de până la 500 g .
Specificație: Marca: Acefast Model: Suport auto magnetic multifunctional D7 Mod de instalare: cockpit, sticla, grila de ventilatie Material: plastic, silicon, metal Greutate: aprox. 181 g Cele mai importante avantaje ale suportului auto Acefast D7: Instalați cât de convenabil doriți - are două baze care vă permit să atașați mânerul la grila de ventilație sau cockpit Acesta va ține telefonul chiar și pe drumurile accidentate . Are până la 8 magneți de neodim N52 care pot suporta dispozitive cu o greutate de până la 500 g Nu blochează vederea la drum , vă permite să rotiți telefonul pe verticală și pe orizontală Compatibil cu telefoane, navigații GPS, playere muzicale
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 12 Sep 2024, 05:02
4
vizualizări