Acest anunț nu mai este valabil.
Datele de contact ale vânzătorului nu mai sunt vizibile.
Vezi anunturi similare mai jos.

Suport Telefon Pentru Biciclete Joyroom Pe Ghidon Negru (JR-ZS252)

70 Lei
Suport Telefon Pentru Biciclete Joyroom Pe Ghidon Negru (JR-ZS252) Suport pentru bicicletă pentru Joyroom JR-ZS252
Îți place să mergi pe bicicletă, dar nu vrei să te despart de telefonul tău? Suportul pentru telefon pentru biciclete Joyroom JR-ZS252 este o propunere perfectă pentru tine. Deoarece îl puteți ajusta la o varietate de ghidon, va funcționa pe orice bicicletă. Cea mai înaltă calitate a manoperei asigură rezistență la deteriorare și aderență stabilă a telefonului, chiar și atunci când conduceți pe un drum accidentat. Vei aprecia comoditatea datorita rotatiei la 360° - poti seat dispozitivul in functie de preferinte.
Specificație: Marca: Joyroom Tip: Suport telefon pentru biciclete Montare: pe un ghidon cu un diametru de 17 până la 32 mm Clemă: lățime de la 65 la 95 mm Scop: Telefoane mobile cu dimensiuni de la 4,7 la 6,8 inchi Material: aliaj de aluminiu + tampon de cauciuc Rotație: 360 ° (reglabil la fiecare 15 °) Greutate neta: 200 g Greutate brută: 261 g Conținut kit: 1 x Suport telefon Joyroom Bike Caracteristici principale: Suport pentru telefon puternic și stabil Tampoanele de cauciuc protejează smartphone-ul de deteriorare Precizie și calitate înaltă a manoperei Adaptabil la diferite biciclete Orice unghi poate fi setat Atașare extrem de rapidă Compatibil cu o varietate de telefoane mobile Stabilitate și securitate
Suportul telefonului pentru bicicleta este realizat din materiale de inalta calitate. Datorită acestui fapt, este rezistent la diferite tipuri de daune. În plus, acest model folosește tampoane speciale de cauciuc. Ele previn zgârieturile potențiale ale telefonului. Designul precis, de care s-a ocupat producătorul, determină stabilitatea smartphone-ului – chiar și în condiții dificile, în pădure sau pe poteci neasfaltate.
Tehnologie inovatoare care permite rotirea la 360 °
Rotirea la 360 ° este o soluție excelentă mai ales pentru cei care aleg adesea rute necunoscute. Deoarece sunteți liber să alegeți unghiul de înclinare, puteți poziționa telefonul după bunul plac. Astfel poți vedea clar traseul și evită să te pierzi.
Instalare rapidă și ușoară
Nu trebuie să aveți experiență pentru a repara un suport de telefon pentru bicicletă. Deoarece structura este simplă, această procedură durează doar câteva secunde. Acest lucru este foarte util atunci când mergeți la serviciu cu bicicleta - puteți îndepărta rapid mânerul și puteți exclude un potențial furt.

Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 04 Apr 2024, 05:27
1
vizualizări