Tester Alcool Promiler iBlow

2275 Lei

Tester Alcool Promiler iBlow


Caracteristici:
Produsul este nou


Cod: iBlow


Producator: Promiler


iBlow este un etilotest de primă clasă conceput pentru a răspunde nevoilor serviciilor în uniformă în proporție de 100%.
Va fi perfect pentru compania dumneavoastră să testeze sobrietatea angajaților. Un instrument ideal pentru examinarea rapidă a unor grupuri de persoane și a situațiilor care necesită intervenție imediată (și atunci când persoana testată nu dorește să coopereze în timpul testului). 

Senzor și componentele de top fac ca măsurarea să dureze doar câteva secunde, ceea ce poate fi deosebit de util, de exemplu, la evenimente de masă.
Datorită utilizării unui senzor electrochimic Suracell extrem de rapid, modern , măsurarea durează doar 4 secunde, oferind astfel posibilitatea de a testa peste 500 de persoane într-o oră!

O soluție revoluționară este introducerea unui ecran la etilotestul de screening. Concentrația aproximativă de alcool în aerul expirat este indicată nu numai de afișajul LCD și de lampa de semnalizare LED (verde/roșu).
Etilotestul iBlow are, de asemenea:
Dispozitiv de semnalizare: lumina rosie/verde
Iluminarea persoanei examinate / lanterna LED

Mulți clienți - inclusiv serviciile în uniformă - au aflat deja despre cea mai înaltă calitate a dispozitivelor noastre.
De peste 15 ani în industria etilotest, am dovedit că vindem doar aparate de măsurare profesionale. De asemenea, suntem renumiti pentru serviciul nostru post-vânzare excelent.

În 2017, etilotestul Promiler iBlow 10 a primit premiul „Lider de securitate de stat”, acordat sub auspiciile Președintelui Republicii Polone. Acest premiu este dedicat exclusiv celor mai bune soluții din domeniul apărării și securității.

Dorim ca etilotestul dvs. să fie întotdeauna gata și de încredere, motiv pentru care este acoperit de un program unic de asigurare a calității. Timp de 12 luni de la data achiziției, vă vom calibra etilotest gratuit - în acest timp aveți dreptul la un număr nelimitat de calibrări! 

Magneții încorporați în carcasa dispozitivului permit etilotestului să fie atașat la suprafețe metalice.
Utilizarea acestei funcții este deosebit de importantă pentru serviciile în uniformă, de exemplu, în timpul controalelor rutiere.


O caracteristică deosebit de importantă este funcția de a lucra într-un mod pasiv, datorită căreia puteți testa prezența alcoolului în recipiente cu lichide și puteți examina persoanele care nu cooperează la examinare.Setul continte:

Etilotest iBlow proaspăt calibrat și gata de utilizare
Manual în poloneză
Ghid rapid
Arc de mână
Cablu USB 2.0
Set baterii alcaline - 6 buc. AA
Piese bucale extra reutilizabile
Cutie de carton
Caz


Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 23 Apr 2024, 05:35
21
vizualizări