Moje Auto Laveta Microfibra 60X60CM 97-029

20 Lei

Moje Auto Laveta Microfibra 60X60CM 97-029



Descriere:
My Auto Virage Microfiber pentru uscarea caroseriei mașinii este un produs mare - 60 cm x 60 cm. Vă permite să eliminați rapid excesul de apă din caroserie și să pregătiți mașina pentru tratamente ulterioare. Datorită structurii sale, nu lasă dungi și absoarbe perfect umezeala. Microfibra este fibre moi și subțiri care sunt sigure pentru vopsea, fără a lăsa zgârieturi inestetice pe ea. Datorită absorbției sale ridicate, vă permite să uscați rapid chiar și suprafețele foarte umede. Este un produs reutilizabil care nu își pierde proprietățile în ciuda spălărilor repetate. În plus, se usucă rapid.


Avantaje:

Absoarbe apa rapid si eficient
Nu lasa urme
Sigur pentru lac


Utilizare:
Vei avea nevoie:
My Auto Virage Microfiber pentru uscarea caroseriei


Pasul 1
Cum se utilizează?

Moje Auto Virage Microfiber pentru uscarea caroseriei mașinii este un produs foarte ușor de utilizat. Este suficient să ștergeți suprafața lacului cu acesta pentru a colecta excesul de apă. Îndoiți cârpa în patru și începeți să ștergeți bucată cu bucată. Când observați o capacitate de absorbție redusă, schimbați partea cârpei. Pentru rezultate mai bune, folosiți mai multe cârpe, ștergând corpul uscat și lustruind ușor.


Pasul 2
Cum se curata?

Pentru ca microfibra pentru uscarea caroseriei mașinii să fie eficientă, trebuie să ai grijă de ea în mod corespunzător. După utilizare, agățați cârpe umede pentru a se usuca și apoi spălați-le. Pentru o cantitate mica va recomandam spalatul manual, pentru o cantitate mai mare le puteti spala in masina de spalat rufe. Nu uitați, totuși, să nu combinați microfibra cu alte textile în timpul spălării. Spălați produsul la o temperatură de până la 40°C și într-un program pentru țesături delicate. Nu utilizați detergenți puternici, înălbitori sau balsam de rufe. Pentru spălarea mâinilor, săpunul gri funcționează cel mai bine. După spălare și clătire, agățați microfibra într-un loc aerisit și lăsați-o să se usuce.


Pasul 3
Cum se depozitează?

Depozitați microfibra spălată și uscată bine într-o cutie sau sertar închis. Îndoiți-l cu grijă și ascundeți-l printre alte cârpe din același material. Nu așezați obiecte grele pe microfibră care ar putea deforma fibra.


Informații suplimentare:
Te apropii de spălarea mașinii cu mare profesionalism. Îi dedici mult timp și atenție, fiecare zonă a acesteia este la fel de importantă pentru tine. Totuși, ceea ce joacă rolul cel mai reprezentativ este, desigur, caroseria. Ti-ar placea sa arate mereu perfect si sa fie in stare impecabila? Îți pasă de curățenia perfectă și, desigur, de o strălucire atrăgătoare. Înainte de a lustrui suprafața caroseriei și de a efectua alte tratamente de îngrijire, trebuie să spălați temeinic mașina. După un duș solid, se recomandă să uscați bine suprafața mașinii. În această etapă, veți avea nevoie de Moje Auto Virage Microfiber pentru uscarea caroseriei mașinii .


Merita citit: Microfibra pentru masina. Ce accesorii din microfibră vor fi utile în mașină?


Sfaturi:
Sfat 1
Unde mai poți folosi produsul?

Proprietățile Moje Auto Virage Microfiber pentru uscarea caroseriei vă permit să o utilizați și în afara garajului. Du-ți microfibra acasă sau la birou, unde este perfectă pentru uscare în jurul chiuvetei, al dușului sau chiar al vaselor! Acesta este un gadget de neînlocuit pentru fiecare gospodină!


Sfatul 2
Cum să îngrijești corpul?

O caroserie frumoasă, strălucitoare este un semn că proprietarul vehiculului știe să aibă grijă de mașina lui. Cu marca Moje Auto o poți face ca un adevărat profesionist! Multe produse cosmetice disponibile în ofertă nu necesită multă muncă. Efectele sunt spectaculoase.My Auto Fast Ceară sinteticăeste unul dintre acele produse pe care orice pasionat de automobile le va adora. Lustruiește și protejează instantaneu caroseria mașinii împotriva efectelor nocive ale condițiilor externe. Este usor, rapid de utilizat si lasa masina fenomenal de stralucitor.


Sfatul 3
Nu ai timp să te epilezi cu ceară? Folosește acest produs!
Iti place luciul caroseriei, dar nu ai timp pentru epilare si toate tratamentele de infrumusetare a caroseriei? Nimic pierdut! Folosește-l doar pentru a te spălaMy Auto Car Sampon cu cearacare va lăsa un strat protector de ceară pe vopsea. Este o alternativă excelentă pentru a prelungire efectele epilării profesionale cu ceară.


Caracteristici:
Produsul este nou


Cod: 97-029


Producator: Moje Auto Virage
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 02 Mai 2024, 05:00
5
vizualizări