Moje Auto Set 4 Buc Lavete Microfibra 30 X 35CM 97-028

15 Lei

Moje Auto Set 4 Buc Lavete Microfibra 30 X 35CM 97-028



Descriere:
My Auto Virage Un set de 4 cârpe din microfibră, 30cm x 35cm. Datorită proprietăților sale, va fi perfectă pentru orice curățare, atât acasă, la birou, cât și în mașină. Poate fi folosit atât uscat cât și umed. De asemenea, va funcționa bine pentru uscarea și lustruirea caroseriei mașinii. Datorită rezistenței sale ridicate, este un produs reutilizabil.


Avantaje:

Fabricat din fibre subțiri de rezistență și durabilitate extraordinare
Uscare rapidă și absorbție foarte bună de apă
Sunt ideale pentru curățarea umedă a geamurilor și caroseriei
Incredibil de moale


Utilizare:
Vei avea nevoie:
My Auto Virage Set de 4 cârpe din microfibră ,
Preparate de îngrijire alese,
Apă cu săpun pentru curățare,
Container de depozitare.


Pasul 1
Cum se utilizează produsul?

Utilizarea cârpelor din microfibră este atât de largă încât este imposibil să le descriem în câteva propoziții. Setul My Auto Virage de 4 cârpe din microfibră poate fi folosit atât uscat, cât și umed. Cu adaos de apă sau un agent de curățare, puteți curăța orice suprafață. Ștergeți uscat pentru a îndepărta praful din cockpit. Utilizați o cârpă pentru a lustrui interiorul sau vopseaua. Este suficient să aplici un cosmetic adecvat pe el și să freci suprafața pentru a-i scoate strălucirea deplină.


Pasul 2
Cum se curata produsul?

Curățarea cârpelor din microfibră este crucială pentru a le menține proprietățile. Dacă nu o faci corect, poți transforma o cârpă moale într-o cârpă aspră. Prin urmare, spălați întotdeauna cârpele în apă caldă, dar nu fierbinte, cu un detergent slab. În cazul spălării mâinilor, va funcționa cel mai bine spuma din săpun gri și apă caldă. Nu uitați să nu adăugați balsam sau înălbitor la rufe. Uscarea cârpelor trebuie făcută în mod natural, prin agățarea lor într-un loc aerisit.


Pasul 3
Cum se depozitează produsul?

Moje Auto Virage Un set de 4 bucăți de cârpe din microfibră după spălare și uscare temeinică, trebuie depozitat departe. Păstrați întotdeauna cârpele din microfibră împreună cu alte cârpe de același tip. Aveți grijă să nu puneți obiecte grele pe ele. Ele pot deforma fibrele și își pot modifica proprietățile. Șervețelele se păstrează cel mai bine pliate și încuiate într-un recipient sau ascunse într-un sertar.


Informații suplimentare:
My Auto Virage Un set de 4 cârpe din microfibră este versatil. Microfibra este realizată din microfibre subțiri, dar foarte rezistente, care, în ciuda utilizării repetate, nu se deteriorează. Datorită acestui fapt, produsul este reutilizabil și nu își pierde proprietățile în ciuda spălării frecvente. Lavetele sunt moi si delicate, motiv pentru care sunt folosite in ingrijirea caroseriei auto. Ele pot fi folosite și pentru curățarea interiorului. Avantajul cârpelor din microfibră este proprietatea antistatică. Cârpele atrag praful și nu îl pulverizează în interior. Sunt potrivite si pentru casa sau birou, unde vor fi de ajutor in diverse curatenii.


Merita citit: Microfibra pentru masina. Ce accesorii din microfibră vor fi utile în mașină?


Sfaturi
Sfat 1
Pentru ce altceva este folosită microfibra?

Microfibra este un material pe care îl putem găsi adesea, de exemplu, în prosoape, pături sau lenjerie de pat. Datorită proprietăților sale, acest produs se caracterizează prin durabilitate ridicată și, în același timp, delicatețe la atingere. Moje Auto Virage Un set de 4 bucăți de cârpe din microfibră poate fi folosit nu numai pentru curățare. Este o cârpă ideală, de dimensiuni mici, care va fi folosită pentru a vă șterge mâinile în timpul lucrărilor de reparatie sau în timpul călătoriilor.


Sfatul 2
Cum să curățați geamurile foarte murdare?

O excursie off-road presupune nevoia de a spala masina. Murdăria cauzată de conducerea pe noroi necesită o abordare specială. În primul rând, mașina trebuie clătită bine de murdărie grosieră, noroi și particule de nisip. Când vine vorba de spălarea geamurilor, va fi la îndemânăMy Auto Virage - Burete tuns cu microfibră. Datorită proprietăților microfibrei, este blând cu suprafețele curățate. Iar buretele inclus în el vă permite să spumați perfect soluția de spălare. Aplicați spuma pe pahar și lăsați-o câteva clipe. Apoi clătiți și la final aplicațiSoluția de curățare a geamurilor auto.


Sfatul 3
Cum să curățați piesele din plastic din mașină?

Când faci o curățenie temeinică, merită să te echipezi cu un echipament bun. Lavetele din microfibră vor fi utile la fiecare pas de îngrijire. Sunt perfecte și pentru curățarea elementelor din plastic. Este suficient să-l aplici pe elementele curățateMy Auto Cleaner pentru plastic. În cazul murdăriei puternice, așteptați aproximativ un minut pentru ca preparatul să pătrundă în murdărie. Apoi ștergeți cu o cârpă din microfibră și îndepărtați orice murdărie.


Caracteristici:
Produsul este nou


Cod: 97-028


Producator: Moje Auto Virage
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 18 Apr 2024, 05:03
10
vizualizări