Lumină inteligentă - 100-240V - 66 LED RGB - 10 m - Bluetooth 58386

120.73 Lei
Descoperiti o noua dimensiune a luminii inteligente cu acest sir de lumina inteligenta captivanta de înalta calitate. Sirul de 66 de LED-uri ofera un efect de iluminare impresionant, pe care îl poti controla cu o singura miscare a degetului folosind aplicatia mobila descarcabila gratuit.

Cu aplicatia mobila a unei interfete usor de utilizat, puteti colora si personaliza cu usurinta culoarea LED-urilor sirului de lumina. Alegeti o culoare unica din paleta de culori cu spectru larg sau setati unul dintre modurile de culoare predefinite pentru a curea o atmosfera cu adevarat confortabila în casa dvs. Puteti alege efecte intermitente, pulsatii lente sau gradient pentru a curea un spectacol de lumini unic si magic.

Conceput pentru utilizare în interior si exterior*, lungimea sirului de lumina va permite sa decorati cu usurinta diferite parti ale casei si gradinii dvs., luminând zilele lucratoare gri, sarbatori sau orice eveniment. Comunicarea inteligenta prin Bluetooth asigura o conexiune stabila si fiabila între dispozitivul tau mobil si sirul de lumini. Faceti-va casa si mai placuta si confortabila cu acest sir inteligent de lumini, care combina tehnologia moderna si un efect de lumina uimitor. Descoperiti lumea magica a luminii inteligente: programati-l sa se porneasca si sa se opreasca, setati-l sa reactioneze la sunetele ambientale sau creati un efect de culoare care se potriveste cu starea dvs. de spirit!Tehnologie RGB MicroLEDCu un cablu subtireTelecomanda cu accesorii si aplicatie mobila descarcabila gratuitPuteti controla convenabil iluminareaCuloare si luminozitate reglabileAlimentare de retea cu economie de energieComunicare Bluetooth 5.016 milioane de culoriPentru uz interior si exterior* Aplicatie:Hello Fairy (descarcare gratuita)Comunicare:Bluetooth 5.0 si telecomanda IRCompatibil cu:Android 10.0+, IOS 12.0+Numar de LED-uri:66 buc microLED-uriCuloare LED:RGBIC - 16 milioane de culoriSursa de energie:110 - 240V AC, 50/60 HzAmperaj:1,2 APutere:5 WDimensiunea totala:12 mDistanta dintre panou de control si primul LED:2 mSectiunea iluminare:10 mDistanta dintre becuri:16 cmMaterial:PlasticCuloare cablu:TransparentAlimentare cu telecomanda:baterie CR2025 (inclusa)*Protectie:Snur, adaptor: IP65
Unitate de control: IP55
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 03 Sep 2024, 06:55
1
vizualizări