Kit Restaurare Faruri Automax Carex 40020

200 Lei


Kit Restaurare Faruri Automax Carex 40020



Caracteristici:
Set pentru renovarea, lustruirea și protecția farurilor Carex mici
Set destinat renovarii si lustruirii materialelor plastice intarite, plexiglas pana la aproximativ 1,0 m2 (suficient pentru farurile fata si spate).
Cu o aplicare uniformă, vei obține luminozitatea maximă posibilă a farurilor din plastic (nu există împrăștiere și estompare a luminii din cauza suprafeței lor perturbate), starea optică a suprafeței renovate identică cu cea nouă.
Cu setul Carex, poti obtine singuri renovari cu rezultate profesionale ale suprafetei farurilor , deoarece toate componentele incluse in set sunt folosite si pentru renovarea farurilor de catre firme profesioniste care preiau regulat aceste componente de la Carex si le folosesc in conformitate cu procedura indicata pe spatele truselor noastre de renovare a suprafeței farurilor.
Pasta Carex este pe bază de apă, nu este clasificată drept periculoasă . Deci sunteți sigur că suprafața nu se deteriorează chimic , suprafața renovată va avea, prin urmare, o durată de viață lungă, spre deosebire de lustruirea cu o pastă pe bază de lustruire chimică. În pachetul de seturi Carex, printre discurile de șlefuire există și o granulație P240, care garantează șlefuirea chiar și a unei suprafețe foarte deteriorate și îndepărtarea fiabilă a stratului de finisare deteriorat.
Un pachet este suficient pentru a renova și lustrui suprafața luminilor din față și din spate ale unui autoturism.
Cu ceara Carnauba inclusa , puteti proteja suprafata dupa renovare de efectele intemperiilor si ii puteti creste stabilitatea UV.
Potrivit și pentru îndepărtarea zgârieturilor, găurilor de pe pietre, abraziunilor și a altor defecte de suprafață pe piesele din materiale plastice întărite și nu numai transparente destinate autovehiculelor, aviației și echipamentelor de protecție.
Pentru a utiliza , aveți nevoie doar de un burghiu obișnuit sau alimentat de baterii și apă cu puțin detergent de vase sau săpun lichid.
Produsul nu este destinat renovării farurilor din sticlă!


Cod: 40020


Producator: Automax
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 14 Mar 2024, 05:22
12
vizualizări