Moje Auto Virage Racleta Gheata Cu Lamela Cauciuc 97-013

2.5 Lei

Moje Auto Virage Racleta Gheata Cu Lamela Cauciuc 97-013



Descriere:
Racleta mea Auto Virage Ice cu cauciuc este o racleta de gheata usoara, de dimensiuni mici. Acest lucru îl face mobil și ocupă puțin spațiu în mașină. Racleta este din plastic, este usoara si foarte confortabila de folosit. Datorita duritatii sale reduse, este sigur pentru sticla si nu lasa zgarieturi inestetice pe acestea.


Avantaje:

Ușoară și ocupă puțin spațiu în mașină
Fabricat din plastic, protejează sticla împotriva zgârieturilor
Universal pentru gheață, zăpadă și apă


Cum se utilizează
Vei avea nevoie:
My Auto Virage Ice screper cu cauciuc ,
Umeraș sau suport,
Container de depozitare,
Apa curgatoare.


Pasul 1
Cum se folosește o racletă de gheață cu cauciuc?

Răzuitorul meu Auto Virage Ice cu cauciuc are trei suprafețe de lucru. Pentru a îndepărta un strat de zăpadă, utilizați partea plată. Pentru a îndepărta înghețul, utilizați partea zimțată. Și folosește o bandă de cauciuc pentru a îndepărta excesul de apă. Pentru a reduce riscul de a zgâria geamurile atunci când sticla este deosebit de înghețată, țineți racleta la un unghi mai mic de 45°. În acest fel, veți îndepărta zăpada, gheața și eventual boabele de nisip fără a le apăsa pe suprafața de sticlă.


Pasul 2
Cum să curățați o racletă?

După fiecare utilizare, curățați racleta de orice murdărie. Pentru a face acest lucru, clătiți unealta sub jet de apă și agățați-o să se usuce complet.


Pasul 3

Cum se depozitează produsul?
Produsul poate fi depozitat atârnat sau ascuns, de exemplu într-un recipient. Nu uitați să nu transportați racleta oriunde, lăsând-o în torpedou sau portbagaj. Se poate murdari astfel, iar particulele de nisip pot deteriora sticla atunci când este folosită. O gaură în mâner vă permite să atârnați produsul. Puteți folosi și suporturi speciale pentru raclete. Și dacă vrei să o ai mereu la îndemână, pune racleta în recipient și închide-o ermetic.


Caracteristici:
Produsul este nou


Cod: 97-013


Producator: Moje Auto Virage
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 20 Apr 2024, 05:04
2
vizualizări