Moje Auto Virage Racleta Gheata Cu Perie 30 cm 97-014

8 Lei

Moje Auto Virage Racleta Gheata Cu Perie 30 cm 97-014



Descriere:
My Auto Virage Brush-screper 30 cm ajută la răzuirea geamurilor și la îndepărtarea murdăriei dificile de pe suprafața mașinii. Are o racletă din plastic în partea de sus care colectează eficient zăpada și gheața de pe geamurile mașinii. Peria, la rândul ei, se caracterizează prin peri moi și flexibili. Este sigur pentru caroseria mașinii, fără zgârieturi sau alte daune. Perie-răzuitoarea este un gadget practic care sprijină șoferul pe tot parcursul anului.


Avantaje:

O perie din material rezistent și perii flexibili vă permit să îndepărtați eficient murdăria
Racătoarea de gheață plasată deasupra va îndepărta eficient zăpada și gheața de pe geamurile mașinii


Cum se utilizează
Vei avea nevoie:
Moje Auto Virage Brush-screper 30 cm ,
apa curgatoare,
Container sau suport.


Pasul 1
Cum se utilizează produsul?

Înainte de a utiliza racleta, curățați-o bine de orice granule de nisip și alte impurități. Când scoateți gheața din sticlă, acestea l-ar putea deteriora. Țineți racleta la un unghi mai mic de 45° sub marginea racletei. Astfel vei evita posibilul risc ca nisipul să zgârie sticla. Deplasați racleta înainte pentru a îndepărta înghețul de pe sticlă. Pentru a elimina apa, mișcați-o în direcția opusă (spre dvs.).


Pasul 2
Cum se curata produsul?

My Auto Virage Brush Scraper 30 cm trebuie curățat după fiecare utilizare. Apa curgătoare și, eventual, o cantitate mică de soluție de spălare vor funcționa în acest scop. După ce ați clătit produsul de mai multe ori și bine, agățați-l să se usuce complet.


Pasul 3
Cum se depozitează produsul?

După curățare și uscare temeinică, produsul este gata de reutilizare. Pentru a-l proteja de o posibilă contaminare, depozitați-l într-un recipient închis. Dacă îl folosești în fiecare zi, îl poți depozita într-un suport special. Când transportați într-o mașină, păstrați-l întotdeauna într-un container închis.


Caracteristici:
Produsul este nou


Cod: 97-014


Producator: Moje Auto Virage
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 20 Apr 2024, 05:04
3
vizualizări