Moje Auto Virage Racleta Gheata Cu Perie 65 cm 97-015

25 Lei

Moje Auto Virage Racleta Gheata Cu Perie 65 cm 97-015



Descriere:
Moje Auto Virage Peria pentru răzuit ferestre 65 cm este un produs hybrid. Este rezultatul combinării unei raclete solide și sigure cu o perie practică concepută pentru a îndepărta murdăria de pe suprafața mașinii. Are o lungime de până la 65 cm și este extrem de confortabil de utilizat. Manerul este acoperit cu un material moale cu proprietati antiderapante, care asigura o buna prindere. Există o racletă din plastic pe o parte. Forma racletei asigura o aderenta perfecta la suprafata sticlei si astfel o indepartare mai buna a apei, ghetii si zapezii. Celălalt capăt are o perie cu o suprafață mare de curățare și peri moi. Datorită acestui lucru, elimină riscul de a deteriora vopseaua la îndepărtarea murdăriei și nu lasă zgârieturi inestetice.


Avantaje:

Proiectat pentru a îndepărta zăpada și gheața din mașină
Îndepărtează eficient gheața și zăpada înghețată
Fabricat din material rezistent
Mâner confortabil și moale


Cum se utilizează
Vei avea nevoie:
Moje Auto Virage Perie pentru răzuit geam 65 cm ,
apa pentru curatare,
Container de depozitare.


Pasul 1
Cum se utilizează?

Utilizarea Moje Auto Virage Window Brush-Scraper 65 cm este simplă și intuitivă. Puteți folosi peria pentru a îndepărta, de exemplu, zăpada acumulată de pe întregul corp și de pe geamuri. Va fi util și pentru măturat atunci când nu aveți o altă perie la îndemână. Piesa cu racletă va ajuta la îndepărtarea înghețului din mașină. Un produs care curata si indeparteaza efectele unei nopti de iarna.


Pasul 2
Cum se curata?

Curățarea produsului este la fel de ușoară ca și utilizarea acestuia. Apa curgătoare este suficientă pentru a îndepărta orice murdărie rămasă. Elementul periei trebuie curățat sub un jet mai mare de apă pentru a îndepărta orice particule. Clătiți piesa cu racleta și este gata! Apoi atârnă produsul să se usuce într-un loc cald și aerisit.


Pasul 3
Cum se depozitează?

Depozitarea unei perii-răzuitoare necesită abordarea corectă. În primul rând, nu poate fi stocat împreună cu alte lucruri. De asemenea, nu trebuie să apăsați perii, deoarece aceștia se pot deforma permanent și își pot pierde proprietățile. Cel mai bine este să-l țineți atârnat de un cuier sau cârlig. Dacă vrei să-l transporti în portbagaj, pune-l mai întâi într-un recipient de plastic. Nu îl ținem liber deoarece se poate murdări și, în consecință, zgâria suprafața care urmează să fie curățată.


Caracteristici:
Produsul este nou


Cod: 97-015


Producator: Moje Auto Virage
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 20 Apr 2024, 05:04
2
vizualizări