Starline Vaselina Cu Molibden 400G S ACST018

28 Lei


Starline Vaselina Cu Molibden 400G S ACST018



Descriere:
Unsoarea Starline cu molibden este o unsoare fabricată din uleiuri de bază de înaltă calitate, care este întărită cu săpun de litiu. Este tratat cu aditivi anti-oxidare și anti-rugină. În plus, conține un amestec de MoS2 de înaltă calitate și grafit, care își îmbunătățește semnificativ proprietățile de înaltă presiune și de urgență. Are o structură cu fibre scurte, este de consistență semi-moale spre medie și are o culoare neagră.


Este proiectat special pentru lubrifierea rulmenților cu viteză redusă, care funcționează la solicitări dinamice ridicate. Este, de asemenea, potrivit pentru lubrifierea rulmenților de alunecare solicitați (pini și carcase ale mașinilor mobile, arcuri cu lame, cardani), angrenaje și alte locuri lubrifiate. Lucrez bine într-o gamă largă de temperaturi. Este adesea folosit pentru lubrifierea rulmenților de rulare încărcați (inclusiv lubrifierea). Rezistența bună la apă predestine și acest produs pentru utilizarea în rulment care lucrează în contact cu apa.


Caracteristici:
• Garantează o uzură redusă și o fiabilitate ridicată în exploatare a rulmenților lubrifiați
• Este potrivit pentru lubrifierea rulmenților de rulare și alunecare cu viteză redusă puternic solicitați, angrenajelor etc.
• Are proprietăți de urgență foarte bune
• Poate fi folosit pentru o perioadă lungă de timp într-o gamă largă de condiții de funcționare (temperaturi, viteze etc.)
• Rezistă foarte bine la apă
• Protecție excelentă împotriva coroziunii
Caracteristici:
Produsul este nou


Cod: S ACST018


Producator: Starline
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 01 Mai 2024, 05:00
4
vizualizări