Acest anunț nu mai este valabil.
Datele de contact ale vânzătorului nu mai sunt vizibile.
Vezi anunturi similare mai jos.

Baseus Share Together USB / USB Tip C / Priză Pentru Brichetă încărcător Auto 120 W Încărcare Rapidă Livrare Putere Gri (CCBT-C0G)

109 Lei
Baseus Share Together USB / USB Tip C / Priză Pentru Brichetă încărcător Auto 120 W Încărcare Rapidă Livrare Putere Gri (CCBT-C0G) Incarcator auto multifunctional
Un singur gadget și atât de multe posibilități! Vă rugăm să consultați produsul Baseus conceput pentru a fi instalat în priza de brichetă, în vehiculele a căror tensiune variază de la 12 V la 24 V – autoturisme, SUV-uri și vehicule cu roți grele. Este destinat dispozitivelor precum încărcător, recorder, aspirator auto și umidificator. Are un design modern și o carcasă care se potrivește perfect cu interiorul mașinilor moderne.
Specificație: Marca: Baseus Dimensiune: 26 x 101 mm Material: Aluminiu + PC Intrare: DC 12 – 24 V Ieșire USB 1: 5 V-3 A, 9 V-2 A, 10 V-2 A, 12 V-2,5 A, 30 W Ieșire USB 2: 5 V-3A, 9 V-2A, 10 V-2 A, 12 V-2,5 A, 30 W Putere totală: 30 W + 30 W + 60 W Compatibilitate: autoturisme, SUV-uri, camioane de livrare cu o putere de 12 V - 24 V Caracteristici majore: Încărcare rapidă a două dispozitive simultan cu o putere totală de 120 W Design elegant Adaptare la mașini și telefoane mobile moderne Protecție împotriva supraîncălzirii, supraîncărcării Dispozitive acceptate: telefoane mobile, recordere, aspiratoare, umidificatoare. Atașament solid
Clipul suportului se potrivește perfect pentru orice priză. Când este instalat, încărcătorul rămâne stabil și nu se mișcă și nu cade, chiar dacă conduceți pe un drum accidentat. Conexiunea la telefonul mobil sau alt element electronic este stabilă.
Încărcare rapidă
Două porturi pot încărca două dispozitive cu o putere totală de 120 W în același timp. Aceasta înseamnă că telefoanele Apple ajung la 60% în 30 de minute (aplicabil echipamentelor care acceptă protocoale de încărcare rapidă PD). Apple 12 mini ajunge la 59% în 30 de minute, în timp ce același dispozitiv dintr-un încărcător auto obișnuit ar avea nevoie de mult mai mult timp pentru a obține același rezultat.
Se aplică dispozitivelor care acceptă protocoale de încărcare rapidă
Dețineți un nou telefon mobil Huawei, Samsung, Xiaomi? Dacă dispozitivul dvs. acceptă protocoale de încărcare rapidă, acest încărcător va fi o alegere perfectă. Este compatibil cu: PPS, PD3.0, QC4+, QC3.0, SCP. Pentru a avea o baterie plină a Samsung Note10+, trebuie să așteptați 84 de minute, iar în cazul Xiaomi 10 Ultra - 68 de minute.
Protecție completă împotriva daunelor
Producătorul a adoptat funcții care asigură dispozitivul împotriva deteriorării. Este, de exemplu, protecție împotriva supraîncălzirii, supratensiunii și supraîncărcării. Distribuția energiei transferate către dispozitivul încărcat este planificată pentru a nu supraîncărca telefonul mobil. Protecție împotriva deteriorării este oferită și carcasei produsului, care conține elemente placate cu aur – rezistente la zgârieturi, ternări sau abraziune.
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 30 Mar 2023, 06:27
0
vizualizări